Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Δυναμικό "παρών" των Αχαϊκών προϊόντων στις Εκθέσεις WESTIA και PATRAS IQ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυναμικό "παρών" των Αχαϊκών π...

Και τώρα σειρά έχει το achaia FEST

Με ένα μεγάλο περίπτερο συμμετείχε το achaia FEST και το achaia taste στην Έκθεση WESTIA, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα Αχαϊκά προϊόντα και την Έκθεση achaia FEST που θα γίνει τον Μάιο (11-15) στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Τα ράφια του περιπτέρου ήσαν γεμάτα από προϊόντα των επιχειρήσεων και παραγωγών: ποτοποιίεςΛΟΥΚΑΤΟΣ, VANTANA, CAMARIS, ΚΑΣΤΡΟ, οινοποιίες ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΟΥΒΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ, ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΛΥΠΕΡΑ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, ΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗ, γλυκά κουταλιού ΙΑΜΒΗ και ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, προϊόντα ΖΥΜΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, φύλλο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, λάδι GALATIANO και ΣΩΡΡΑ, υερτροφές REZOS, ζυμαρικά ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ, ΡΟΔΙ ΦΑΡΡΩΝ, ζάχαρι και όσπρια ΛΑΪΦ, αρτοποιήματα ΔΕΡΒΙΣΗ, αναψυκτικά ΛΟΥΞ, μπύρα ORA, σαπούνια ELEAMED.

Από το περίπτερο πέρασαν όλοι οι εκπρόσωποι φορέων,το πολιτικό δυναμκό της περιοχής και εκατοντάδες καταναλωτές και επαγγελματίες που είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα Αχαϊκά προϊόντα.

Το παρών έδωσε το achaia fest-achaia taste και στην Έκθεση Patras IQ ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα Αχαϊκά προϊόντα και την μεγάλη Έκθεση achaia FEST που θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας από 11 έως 15 Μαϊου. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να γευτούν κρασιά, ποτά, λάδι και γλυκά κουταλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life