Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα όψη αντίθεσης με τον πληθωρικό Δία, η οποία αυτές τις μέρες μπορεί να φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις και ανοίγματα, κυρίως σε σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικούς στόχους, ωθεί όμως και σε αρκετές ακρότητες. Αυξάνει ωστόσο το χιούμορ. Προσέξτε το φανατισμό και την επιπολαιότητα.

Ταύρος

Η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα ανοίγει αυτές τις μέρες τη ψυχολογία σας και φέρνει και καλές εξελίξεις στα εργασιακά, ταυτόχρονα όμως για δυο ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε την επιπολαιότητα στο χώρο δουλειάς αλλά και τις υπερβολές σε θέματα υγείας. Φροντίστε να μην είστε αμελείς σε λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Ευχάριστο κλίμα και αρκετό χιούμορ φέρνει αυτές τις μέρες η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ γίνονται και καλά πράγματα στα ερωτικά, τις φιλίες και τη δικτύωση. Ταυτόχρονα όμως, για δυο ακόμα μέρες προσέξτε τις ακρότητες στις παραπάνω σχέσεις, όπως και στις σχέσεις σας με τα παιδιά, αλλά και τον ιδεολογικό φανατισμό.

Καρκίνος

Πολλές υπερβολές αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να το παρακάνετε με το φαγητό ή με τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Επίσης για δυο ακόμα μέρες προσέξτε να μην είστε αμελείς κι επιπόλαιοι επαγγελματικά, και να μην κάνετε ακραία πράγματα που θα κοστίσουν στην κοινωνική σας εικόνα.

Λέων

Βγαίνει ο πλακατζής εαυτός σας αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα – αρκετό χιούμορ αλλά και κάποια επιπόλαια λόγια ή φανατισμός. Μια όψη που σας ωθεί σε διάφορα ανοίγματα, όμως γίνονται με αρκετή δόση επιπολαιότητας. Επίσης προσέξτε την αμέλεια σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Παρθένος

Αν και είστε προσεκτικοί στα οικονομικά συνήθως, η αντίθεση Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες σάς ωθεί σε αρκετές υπερβολές και σε σπατάλες, αν και φέρνει και μια ενίσχυση. Για δυο ακόμα μέρες προσέξτε να μην κάνετε επιπόλαιες αγορές και κινήσεις σε θέματα κυρίως δανείων επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Υπερβολές επίσης με τις απολαύσεις και τον έρωτα.

Ζυγός

Άμεσα σάς επηρεάζει η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει μεν την ευδιαθεσία και το χιούμορ, ενώ φέρνει και ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικούς στόχους, ωθεί όμως και σε αρκετές ακρότητες. Για δυο ακόμα μέρες προσέξτε την επιπολαιότητα, την αμέλεια και την αφέλεια.

Σκορπιός

Φαίνεται να λειτουργείτε επιπόλαια στο χώρο δουλειάς αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην αμελείτε λεπτομέρειες. Ωστόσο υπάρχουν και καλές εξελίξεις. Επίσης προσέξτε τις υπερβολές που ίσως λειτουργήσουν εναντίον σας. Αρκετές οι ακρότητες και η αμέλεια με την υγεία και τη διατροφή σας.

Τοξότης

Ο επιπόλαιος και αφελής εαυτός σας βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, όμως είναι μια όψη που φέρνει χαρά και κάποιες καλές εξελίξεις. Χρειάζεται όμως προσοχή στις υπερβολές στη διασκέδαση, στα ερωτικά και με φίλους ή μέσα σε ομάδες. Δεν λείπει ο ιδεολογικός φανατισμός.

Αιγόκερως

Είναι μετρημένο και σοβαρό το ζώδιό σας, όμως αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία κάνετε κάποιες ακρότητες και ίσως λειτουργείτε επιπόλαια, τόσο στο χώρο δουλειάς, όσο και με θέματα σπιτιού. Φέρνει ωστόσο και ανοίγματα ή καλές εξελίξεις στα παραπάνω. Προσέξτε να μην βγείτε από κάποια όρια και κοστίσει αυτό στο κοινωνικό σας πρόσωπο.

Υδροχόος

Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες να μην πείτε πράγματα υπερβολικά κι επιπόλαια, γιατί η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα ωθεί σε ακρότητες αλλά και σε φανατισμό. Βέβαια υπάρχει χιούμορ και ίσως κάποια καλά νέα κι εξελίξεις. Επίσης προσέξτε την αμέλεια και την επιπολαιότητα σε σπουδές, μαθήματα/εξετάσεις, νομικά, ταξίδια, επικοινωνία, μετακινήσεις.

Ιχθύες

Σε σπατάλες και σε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις σάς ωθεί αυτές τις μέρες η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε απερίσκεπτες αγορές αλλά κι επιπόλαιες κινήσεις σε θέματα επενδύσεων, δανείων, χορηγιών, κληρονομικών κλπ. Υπάρχουν κι έσοδα ωστόσο. Προσοχή στις υπερβολές σε απολαύσεις κι έρωτα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being