Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελληνικό "άρωμα" στην φετινή συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν στην Eurovision

Ελληνικό "άρωμα" στην φετινή σ...

O Γιάννης Δημολίτσας, γνωστός από τη διαφήμιση του "θειούλη", έχει σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ

Σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε τον 1ο ημιτελικό της φετινής Γιουροβίζιον στο Κίεβο της Ουκρανίας όπου θα εμφανιστεί και η Ελλάδα με την Demy.

Στο μεταξύ "άρωμα Ελλάδας" στην 62η Eurovision, όπως αναφέρει το φαν κλαμπ του διαγωνισμού INFE Greece, υπάρχει μετά τη συμμετοχή Έλληνα διευθυντή φωτογραφίας στο  Ιταλικό τραγούδι, που φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την νίκη στην Ουκρανία, και στη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Δημολίτσας, έχει σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ που συνοδεύει τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν στο φετινό διαγωνισμό.

Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο “Skeletons” που ερμηνεύει η Dihaj. Το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν ήδη πλησιάζει το 1,000,000 views στο youtube.

Ο  29χρονος σκηνοθέτης από  τα Χανιά της Κρήτης έχει στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές συνεργασίες όπως με τη Δήμητρα Γαλάνη, το Γιώργο Σαμπάνη, την Ευρυδίκη τους Going Through, τοn Μύρωνα Στρατή, το Νίνο κλπ, ενώ αυτό το καιρό ετοιμάζει με ιδιαίτερο μεράκι όπως δηλώνει, την ταινία που θα αφορά sτο συγκρότημα των Πυξ Λαξ και θα αναφέρεται στην πορεία του θρυλικού συγκροτήματος από την ημέρα που δημιουργήθηκε έως και τη «διάλυση" τους.

Για όσους δεν τον αναγνώρισαν έχει και κάτι ακόμα το οποίο δεν τον αφήνει να περνά απαρατήρητος.

Είναι το χαρακτηριστικό πρόσωπο της άκρως επιτυχημένης διαφήμισης τυχερού παιχνιδιού  με τον «θειούλη" στην οποία  συμμετείχε και τον έκανε εν μια νυκτί αναγνωρίσιμο ενώ στο ενεργητικό του έχει να παρουσιάσει από τη δημιουργία ντοκιμαντέρ έως και …τη κατοχή πτυχίου από τα ΤΕΙ Μηχανολογίας.

Τον κέρδισε όμως η σκηνοθεσία, η μεγάλη του αγάπη την οποία ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια και με αυτή του τη συμμετοχή στο θεσμό οι Eurovisionistas της Ελλάδας του εύχονται να καταφέρει να περάσει τα στενά δικά μας σύνορα.

Να σημειωθεί ότι το Αζερμπαϊτζάν κατά καιρούς εμπιστεύεται την  Ελλάδα στα τραγούδια που το εκπροσωπούν στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού. Όπως το INFE GREECE, νωπή  είναι η εμπλοκή της δικής μας φετινής dream team (Κοντόπουλος-Ευαγγελινός) στη συμμετοχή της χώρας των Αζέρων με το "Hold me" που τους ανέβασε σε υψηλή θέση (2η) στο παρελθόν, μια συμμετοχή που πολλοί χαρακτηρίζουν ως  μια από τις καλύτερες στιγμές στησίματος τραγουδιού επί σκηνής στη Eurovision.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight