Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποδηλατάδα, γιόγκα, πολεμικές τέχνες και μεγάλη συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο ετοιμάζει ο Δήμος Πατρέων για το Σαββατοκύριακο στο Νότιο Πάρκο

Ποδηλατάδα, γιόγκα, πολεμικές τέχνες και...
Βγενόπουλος Φάνης

Για τον ένα χρόνο από την πορεία στην Αθήνα κατά της ανεργίας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Δήμου Πατρέων για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Νότιο Πάρκο της λιμενικής ζώνης, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την πεζοπορία στην Αθήνα κατά της ανεργίας. Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής, με μεγάλη λαϊκή συναυλία στην οποία θα τραγουδήσουν ο Γεράσιμος Ανδρέατος και ο Πατρινός καλλιτέχνης Νίκος Μπαλής.

Ο Γεράσιμος Ανδρέατος, ένας σεμνός και συνεπής καλλιτέχνης, θα τραγουδήσει μετά την ομιλία του δημάρχου Πατρέων, στο βράδυ της Κυριακής στις 9, και με τη συναυλία αυτή θα ολοκληρωθούν οι διήμερες εκδηλώσεις. Εκτιμάται ότι η παρουσία του γνωστού και καταξιωμένου τραγουδιστή, θα λειτουργήσει αθροιστικά στην προσέλευση του κόσμου στο Νότιο Πάρκο, καθώς στη δημοτική Αρχή θέλουν να δώσουν στις εκδηλώσεις χαρακτήρα λαϊκής γιορτής. Επί σκηνής θα βρεθεί και ο Νίκος Μπαλής μέλος του Μουσικού Εργαστηρίου από τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο  Πατρών και Περιχώρων, αφού στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να αναδεικνύονται οι τοπικές δημιουργικές δυνάμεις.

Όσο για το πρόγραμμα των διήμερων δράσεων μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει παρουσίαση από αθλητές των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στο Νότιο Πάρκο και τις τεχνικές άσκησης για όλους, στις 10 το πρωί του Σαββάτου. Θα ακολουθήσει ποδηλατάδα, η οποία θα διασχίσει όλη την παραλιακή ζώνη. Η συμμετοχή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μαζική, καθώς ήδη Σύλλογοι, φορείς και φίλοι του ποδηλάτου, έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου θα κλείσουν το βράδυ με την προβολή ταινίας αφιερωμένη στη μεγάλη πορεία Πάτρα – Αθήνα και θα ακολουθήσει μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων.

Την Κυριακή 9 Απρίλη στις 10 το πρωί στο Νότιο Πάρκο, θα γίνουν επιδείξεις από ακαδημίες μαχητικών αθλημάτων  και  ασκήσεις γιόγκα από ειδικούς δασκάλους.

Στις 9 το βράδυ θα μιλήσει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και θα ακολουθήσει μεγάλη λαϊκή συναυλία.

Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν περίπτερα του Δήμου με ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις του Δήμου με στόχο τη στήριξη των ανέργων και των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις