Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ DSQUARED ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ (ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ). ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θέλαμε κι άλλο

Το πιο «ηχηρό» και πολυαναμενόμενο γεγονός της φετινής AXDW, δηλαδή της αθηναικής Εβδομάδας Μόδας ήταν ασυζητητί το σόου των διάσημων καναδοιταλών Dsquared στο Ζάππειο. Οι πάντα κεφάτοι Dean και Dan Caten που λατρεύουν την Ελλάδα και ειδικά τη Μύκονο, έδωσαν το παρών «κλείνοντας» το πρώτο βράδυ ως τιμώμενοι καλεσμένοι  και διεθνείς fashion stars, επιλέγοντας μια υπαίθρια παρουσίαση με σκηνικό τους κίονες του Ζαππείου και το ανοιξιάτικο φεγγάρι.

 

Φτάσαμε λίγο πριν τις 8.30 όπως είχε οριστεί η ώρα προσέλευσης. Στα ενδότερα του εμβληματικού κτιρίου συνωστισμός από κόσμο που περίμενε την έναρξη αλλά και εγχώριοι τηλε-celebrities που φωτογραφίζονταν στη διαφημιστική «πλάτη» της διαργάνωσης με συντονιστή το Χάρη Σιανίδη. Σε εσωτερική σάλα προσφέρονταν μπύρα και martini με παράλληλη έκθεση αξεσουάρ. Όπως μας ενημέρωσε το προσωπικό, το Dsquared show θα γινόταν έξω, μετά το φινάλε της επίδειξης Lak του Λάκη Γαβαλά. Εντωμεταξύ είχαν περάσει από μπροστά μας στον προθάλαμο οι βιαστικοί και μικροσκοπικοί Dean και Dan για να επιμεληθούν τα μοντέλα στα παρασκήνια.

 

 

 

Τελικά χρειάστηκε να περιμένουμε ως τις 21.40 για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Να βρουν τις θέσεις του Collective Patras οι υπεύθυνοι –κάτσαμε τρίτη σειρά σε ονομαστικά καθορισμένες θέσεις- να ακούσουμε πολλές γκρίνιες από πλήθος που δεν έβρισκε κάθισμα, να τακτοποιηθούν πίσω οι φωτογράφοι και να κάτσουν οι επώνυμοι μπροστά. Διακρίναμε στο κέντρο front row τiς εκπρόσωπους Φωτιάνα Παγώνη και Λία Παγώνη του εισαγωγικού ομίλου Pagonis και τους συνεργάτες τους, που ήταν και άτυπα  οι οικοδεσπότες αφού αντιπροσωπεύουν το brand στην Ελλάδα. Δίπλα τους κάθονταν οι Δημήτρης Αργυρόπουλος και Ελενα Μακρή των fashion εντύπων. Τριγύρω κάθισαν σχεδιαστές όπως οι Δάφνη Βαλέντε, Δημήτρης Μαστρόκαλλος, Βλάσσης Χολέβας, ο πατρινός Πάνος Απέργης, οι κυρίες Γουλανδρή, Κόβα, Εμπειρίκου, Γερουλάνου, Αποστολοπούλου, Κουτσολιούτσου, Χανδρή κ.α. Από τις παρουσίες που ξεχωρίσαμε ήταν η εντυπωσιακή blogger Αλεξάνδρα Δράκου με ανδρικό ντύσιμο και η κουκλίστικη Κιμ Κίλιαν με ιδιαίτερο χτένισμα. Το σόου προλόγισε η Τόνια Φουσέκη ιδρύτρια και πρόεδρος της AXDW με μαύρο φόρεμα και τσαντάκι Dsquared στα αγγλικά.

Και τελικά το σόου ξεκίνησε και δεν κράτησε ούτε δέκα λεπτά. Όπως είχε ανακοινωθεί, επρόκειτο για «key-looks» δηλαδή για έξι αντιπροσωπευτικά σύνολα από την επίδειξη του Μιλάνου και της συλλογής του επόμενου χειμώνα με τίτλο «Glunge». Με το που βγήκε το πρώτο μοντέλο θαμπωθήκαμε, γιατί όντως ρούχα και styling ήταν εκπληκτικά, όμως ήταν σαν να τρως δυο θεσπέσιες μπουκιές, να θέλεις κι άλλο και να μην υπάρχει στο πιάτο. Συγκεκριμένα, είδαμε τρια μάξι φορέματα σε βικτωριανό, vintage ύφος από υφάσματα με ανάγλυφα πουά και μαλακό δέρμα. Και τα τρια σε απίστευτη γραμμή, με ψηλούς λαιμούς, στενή μέση, ρετρό γαρνιρίσματα και «γοργονέ» φούστα. Τα φορούσαν με μποτίνια και καναδέζικες φλοκλόρ κάλτσες, τεράστια σκουλαρίκια με κρύσταλλα και χαλαρές πλεξούδες στα μαλλιά. Οι άντρες μοντέλα παρουσίασαν μακριά πουκάμισα, που έβγαιναν έξω από τα σακάκια και τα πανοφώρια δημιουργώντας την ψευδαίσθηση φούστας. Αρβύλες με κρύσταλα σβαρόβσκι και καπέλα με ενσωματωμένες λαμπερές τιάρες συμπλήρωναν το ντύσιμο. Στο φινάλε οι  Dean και Dan με φθαρμένα τζιν και σακάκια όπως πάντα, χαιρέτησαν στα ελληνικά στις σκάλες του Ζαππείου και περπάτησαν ανάμεσα στον κόσμο. Ακολούθησε κοκτέιλ στο «Διόνυσο» για μικρή μερίδα θεατών.

 

*Ευχαριστούμε για τη συντροφιά τις Αναστασία Μανωλοπούλου, Ζιζή Μπακοπούλοου που μαζί εκπροσωπήσαμε το Collective Patras, όπου σταθερά διατίθενται οι συλλογές Dsquared για γυναίκες και άνδρες στην Πάτρα. Όπως μάθαμε πάντως οι Dean και Dan, δικαιώνοντας τον τίτλο των party animals δεν περιορίστηκαν στο επίσημο πρόγραμμα και ξεφάντωσαν ως αργά σε prive party με μοντέλα στο πολύ trendy disco club του Κολωνακίου Cinderella. Eκεί «τα είπαν» και με το πατρινό μοντέλο Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο, που ανέβασε και στιγμιότυπο στο διαδίκτυο. Μας είπε πως πέρασαν φανταστικά…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View