Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 31 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 31 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα και μέχρι τις 20/4 θα επηρεάσει θέματα οικονομικά κυρίως, φέρνοντας μια κινητικότητα και συζητήσεις γύρω από αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, ρυθμίσεις, κλπ. Ιδέες για έσοδα. Επίσης στο διάστημα αυτό ο νους σας θα είναι εστιασμένος σε θέματα αξιών και υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας αλλά και απόλαυσης.

Ταύρος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο νοητικός Ερμής, και μέχρι τις 20/4 που θα κάτσει θα σας προσφέρει αρκετή νοητική διαύγεια και πολλές ιδέες, ενώ θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Μια περίοδος με πολλές μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις, γνωριμίες και άφθονη κουβεντούλα. Νέα μαθήματα και σεμινάρια. Διάβασμα, γράψιμο, εξετάσεις. Επαφές με συγγενείς.

Δίδυμοι

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 20/4 θα σας βοηθήσει να κλείσετε διάφορα θέματα, γραφειοκρατικά ή άλλα. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος περισυλλογής και απολογισμών – σκέψεις για το παρελθόν. Πιθανόν να συναντήσετε ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να λύσετε. Παρασκηνιακές γνωριμίες. Μηνύματα στα όνειρα.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει κινητικότητα στο τομέα της φιλίας έως τις 20/4, ένα διάστημα που θα γνωρίσετε κόσμο αλλά θα δείτε και παλιούς φίλους και γνωστούς. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να συμμετέχετε σε διάφορες ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, ή να ξεκινήσετε μαθήματα μέσα σε ομάδες. Ο νους σας απασχολείται με σχέδια για το μέλλον.

Λέων

Κινητικότητα στα επαγγελματικά θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 20/4 θα δώσει την ευκαιρία για διάφορες επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ έχετε και αρκετές ιδέες. Παράλληλα, θα είναι ένα διάστημα που θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό και για τη δουλειά σας. Θα τακτοποιήσετε και διάφορες υποχρεώσεις – οργάνωση της ζωής.

Παρθένος

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο είναι ευεργετική για το ζώδιό σας, καθώς μέχρι τις 20/4 θα τονώσει την επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα προσφέρει διαύγεια νοητική, κάτι πολύ καλό ειδικά για διαβάσματα και εξετάσεις, αλλά και για ό,τι απαιτεί νοητική ενέργεια. Κινητικότητα κι επαφές σε θέματα εκπαιδευτικά και νομικά. Εποχή ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό.

Ζυγός

Πιο εσωστρεφής αναμένεται να γίνει ο νους σας τώρα που αλλάζει ζώδιο ο Ερμής, κι έτσι θα απασχοληθείτε περισσότερο με το μέσα σας – καλή εποχή για ψυχανάλυση, εσωτερισμό και έρευνα, έως τις 20/4. Παράλληλα, θα είναι ένα διάστημα με διάφορες επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και ρυθμίσεις γύρω από θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κλπ.

Σκορπιός

Αρκετά κοινωνική θα κάνει τη ζωή σας  η διέλευση του Ερμή απ’ τον Ταύρο έως τις 20/4, ένα διάστημα με πολλές γνωριμίες, συναντήσεις και συζητήσεις. Η σκέψη σας θα είναι περισσότερο εστιασμένη στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά, ενώ θα είστε πιο ευγενικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε.

Τοξότης

Με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα παρουσιαστεί κινητικότητα στα επαγγελματικά σας έως τις 20/4, ένα διάστημα με διάφορες γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις και συμφωνίες. Παράλληλα, ο νους σας θα απασχοληθεί σε θέματα υγείας και διατροφής, θα ενημερωθείτε αρκετά, ή θα συναντήσετε επαγγελματίες υγείας. Επικοινωνιακή καθημερινότητα γενικά. Κινητικότητα και με τα κατοικίδια.

Αιγόκερως

Ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις θα φέρει ο Ερμής απ’ τον Ταύρο έως τις 20/4, ενώ αναμένονται και επανασυνδέσεις, καθώς πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος. Παράλληλα, είναι εποχή με περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, σπορ, χόμπι, δημιουργικές δραστηριότητες. Ο νους γίνεται πιο θετικός και δημιουργικός. Καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά και στα ερωτικά.

Υδροχόος

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα τονίσει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων έως τις 20/4, ένα διάστημα με συζητήσεις, συμφωνίες, ενοικιάσεις κλπ. Παράλληλα, το σπίτι σας αναμένεται να γίνει κέντρο διερχομένων, με συγγενείς, φίλους και γνωστούς να περνούν! Καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας. Σκέψεις για το παρελθόν. Ταξιδάκια στις ρίζες.

Ιχθύες

Θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή τη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 20/4 θα δώσει την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις. Πολλές επίσης ιδέες. Αρκετές μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Παράλληλα, θα είναι εποχή με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, εξετάσεις. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being