Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σε πλήρη λειτουργία από την ερχόμενη εβδομάδα ο Σκλαβενίτης στην Περιβόλα-Τι γίνεται με τα γειτονικά καταστήματα; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε πλήρη λειτουργία από την ερχόμενη εβδ...

Ολοκληρώνονται οι εργασίες

Ολοκληρώνονται εντός των ημερών και σίγουρα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα οι εργασίες ανακαίνισης στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Πάτρα και στην υπεραγορά της Περιβόλας. Ήδη οι ταμπέλες carrefour ξηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και πιθανότατα το Σαββατοκύριακο να τοποθετηθεί η μαρκίζα του νέου ιδιοκτήτη. Το πάτωμα είναι καινούργιο, τα ράφια επίσης, τα οποία έχουν σχεδόν γεμίσει από προϊόντα, όπως και τα ταμεία.

Αγορές και συναλλαγές με το καταναλωτικό κοινο γίνονται ήδη σχεδόν από την αρχή του μήνα και ενόσω βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες.

Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο τυροκομείο, το κρεοπωλείο και το φούρνο της υπεραγοράς στην Περιβόλα τα επόμενα 24ωρα για να είναι πλήρης η λειτουργία της.

Το στοίχημα της κερδοφορίας στο πολυκατάστημα της Περιβόλας δεν αφορά μόνο το Σκλαβενίτης καθώς η εξέλιξη της Μαρινόπουλος και των carrefour τον προηγούμενο χρόνο είχε προκαλέσει προβλήματα και στα υπόλοιπα καταστήματα που είχαν ανοίξει στο χώρο. Πολλά μετά τις αρνητικές εξελίξεις του 2016 αποφάσισαν να κλείσουν,εντείνοντας τότε ακόμη περισσότερο το ..."καταθλιπτικό" κλίμα που επικρατούσε στο κτίριο. Η έλευση όμως του Σκλαβενίτη φαίνεται οτι έχει φέρει νέα πνοή αφού ήδη ορισμένα καταστήματα βρίσκονται σε φάση ανακαίνισης ενώ άνοιξαν και δυο καινούργια περίπτερα. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τους τρεις κλειστούς για την ώρα χώρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά