Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η "μυστηριώδης" πινακίδα Σώρρα που έχει τραβήξει την προσοχή των περαστικών και της αστυνομίας

Πάτρα: Η "μυστηριώδης" πινακίδ...

Σε διαμέρισμα της οδού Βότση

Εδώ και λίγο καιρό στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Βότση στην Πάτρα, κοντά στον ιερό ναό Παντανάσσης φιγουράρει πινακίδα/ταμπέλα της Ελλήνων Συνέλευσις του φυγόδικου Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος ως γνωστό κατάγεται από το Θεριανό Αχαΐας.

Ο χώρος σύμφωνα με πληροφορίες που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την ισόγεια αίθουσα των Ελλήνων Συνέλευσις στη Βότση και Καραισκάκη, νοικιάστηκε πριν από λίγο καιρό από οπαδό του Α. Σώρρα.

Συνήθως ο χώρος δείχνει έρημος και με συνεχώς κατεβασμένα τα ρολά, ιδίως αφότου ξέσπασε το θέμα με την καταδίκη του κ. Σώρρα και της συζύγου του και το ένταλμα σύλληψης τους που έχει εκδοθεί. Το περίεργο ήταν πως το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου, τα ρολά ήταν ανεβασμένα και μέσα στο διαμέρισμα με την πινακίδα υπήρχε φώς. Δεν είναι λίγοι όσοι περνούν απέξω και λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου «μήπως είναι εδώ μέσα ο Σώρρας».

Ο χώρος με την πινακίδα σε χρώμα μπλέ δεν έχει περάσει απαρατήρητος και από την αστυνομία. Μάλιστα όπως ανέφερε περίοικος στο thebest.gr, η τοποθέτηση της συγκεκριμένης καινούριας πινακίδας στο μπαλκόνι του διαμερίσματος είναι παράνομη και αστυνομικοί έχουν επισκεφθεί το σημείο και έχουν ζητήσει, η πινακίδα να κατέβει και να αφαιρεθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις