Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο προεδρείο του συνεδρίου του ΚΚΕ ο Κώστας Πελετίδης, δίπλα στην Αλέκα Παπαρήγα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο προεδρείο του συνεδρίου του ΚΚΕ ο Κώ...
Βγενόπουλος Φάνης

Ποιους άλλους, πατρινού ενδιαφέροντος, διακρίναμε

Στον Περισσό βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 20ου συνεδρίου του ΚΚΕ. Ο Κώστας Πελετίδης, μάλιστα, είναι μέλος του προεδρείου του συνεδρίου, θέση που θεωρείται τιμητική καθώς τα μέλη του προεδρείου εγκρίνονται από την Κ.Ε. και τους συνέδρους.

Μάλιστα, ο Κώστας Πελετίδης βρίσκεται στην πρώτη σειρά του προεδρείου, δίπλα από την τέως γραμματέα του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα. Από εκεί παρακολούθησε και την εισήγηση του γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, με την οποία ξεκίνησαν το πρωί οι εργασίες του συνεδρίου.

Στην πρώτη σειρά, διακρίναμε επίσης τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Κώστα Καζάκο, όπως και τον βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο. Επίσης, την ομιλία Κουτσούμπα, παρακολούθησε ο Πατρινός μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.

Το συνέδριο του ΚΚΕ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την εκλογή νέας ΚΕ και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του, θα γίνει απολογισμός δράσης του κόμματος και προγραμματισμός δράσης έως το 21ο Συνέδριο. Επίσης, θα υπάρξει εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.

 

Πρώτη ενημέρωση: 15:11

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις