Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Μια σημαντική και μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται για δεύτερη φορά τώρα (η πρώτη ήταν το περασμένο φθινόπωρο), η οποία αυτή την εποχή εφιστά τη προσοχή σε μεγάλα κι επιπόλαια ανοίγματα, τα οποία ίσως λειτουργήσουν εναντίον σας. Αυτοκαταστροφική αμέλεια κι απερισκεψία που ίσως κοστίσει στο κοινωνικό σας όνομα και στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Σήμερα κορυφώνεται για δεύτερη φορά απ’ το φθινόπωρο το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, λόγω του οποίου φαίνεται να κάνετε αυτή την εποχή επιπόλαια πράγματα σε δουλειά, υγεία/διατροφή, εκπαίδευση, νομικά, ίσως βγαίνετε από κάποια όρια και λειτουργείτε ακραία ή αμελώς, κάτι που θα έχει μακροχρόνιο κόστος. Προσοχή και σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο, δίνει μεν μεγάλη λαχτάρα για νέες ερωτικές περιπέτειες και για κέρδος οικονομικό, ταυτόχρονα όμως σάς ωθεί σε μεγάλα ανοίγματα κι επιπόλαιες κινήσεις που ίσως αποδειχθούν αυτοκαταστροφικά τελικά σε βάθος χρόνου. Επιπολαιότητα και με τα παιδιά.

Καρκίνος

Λόγω του μακροχρόνιας επιρροής τετραγώνου Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το φθινόπωρο, αυτή την εποχή έχετε μεγάλη ανάγκη να ανοιχτείτε και να κάνετε νέες σχέσεις, συνεργασίες ή διάφορες κινήσεις στο σπίτι και τα ακίνητα, όμως φαίνεται να ανοίγεστε υπερβολικά. Προσέξτε την αυτοκαταστροφική επιπολαιότητα και αμέλεια, και τις ακρότητες γενικά.

Λέων

Με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο, θα πρέπει να προσέξετε να μην λέτε πράγματα υπερβολικά κι επιπόλαια που ίσως κοστίσουν μακροχρόνια τελικά. Επίσης προσέξτε τις υπερβολές και την αμέλεια στην υγεία/διατροφή κι εργασία, γιατί κι αυτό ίσως θα έχει κόστος. Χρειάζεται καλύτερος έλεγχος.

Παρθένος

Σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και σε σπατάλες σάς ωθεί αυτή την εποχή το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο, κάτι που θα έχει κόστος σε βάθος χρόνου. Και στα ερωτικά όμως ή σε θέματα παιδιών η επιπολαιότητα στην αντιμετώπιση μπορεί να κοστίσει.

Ζυγός

Ο Δίας απ’ το ζώδιό σας κορυφώνει για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο μια δύσκολη και μακροχρόνιας επιρροής όψη με τον Πλούτωνα, η οποία αυτή την εποχή δίνει μεγάλη λαχτάρα για ανοίγματα και ξεκινήματα, τα οποία όμως γίνονται επιπόλαια και με κόστος τελικά σε βάθος χρόνου. Αυτοκαταστροφική αμέλεια και υπερβολές. Να έχετε καλύτερο έλεγχο.

Σκορπιός

Κορυφώνεται σήμερα μια πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, το οποίο αυτή την εποχή ίσως σας κάνει να λέτε πράγματα που τελικά φαίνεται ότι θα γυρίσουν εναντίον σας. Από αφέλεια επίσης και επιπολαιότητα λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά. Προσέξτε κάποιες ασυνείδητες υπερβολές. Διογκώνει κάποια συναισθήματα και σκέψεις η επιρροή αυτή.

Τοξότης

Η επιπολαιότητα του ζωδίου σας ειδικά αυτή την εποχή χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, με το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο, να σας ωθεί σε σχέδια, ανοίγματα και οικονομικές κινήσεις ή αγορές που έχουν αρκετή δόση απερισκεψίας. Υπερβολική, αφελής, ίσως αυτοκαταστροφική πίστη στη τύχη.

Αιγόκερως

Άμεσα σάς επηρεάζει το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο, λόγω του οποίου μπορεί να κάνετε ξεκινήματα και επαγγελματικά ανοίγματα με αρκετή λαχτάρα αλλά και με υπεραισιοδοξία ή επιπολαιότητα που ίσως κοστίσει μακροχρόνια. Υπερβολές κι αφέλεια που κοστίζουν και στο κοινωνικό σας όνομα.

Υδροχόος

Θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εποχή την υπεραισιοδοξία, την αφέλεια και τα μεγάλα ανοίγματα, γιατί το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο, σας ωθεί σε απερίσκεπτες κινήσεις και σε κακές εκτιμήσεις που ίσως λειτουργήσουν εναντίον σας. Επιπολαιότητα σε εκπαιδευτικά και νομικά θέματα.

Ιχθύες

Οικονομικά θέματα αντιμετωπίζονται επιπόλαια και φαίνεται να βασίζεστε αρκετά στη τύχη αυτή την εποχή με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για δεύτερη φορά απ’ το περασμένο φθινόπωρο – προσέξτε αυτοκαταστροφικές κινήσεις και σπατάλες. Ίσως κάνετε σχέδια που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε ή να έχετε έλεγχο. Ακρότητες σε φιλίες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being