Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρει η υπόθεση της 16χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη - Τι είχε γράψει σε πρόσφατη έκθεσή της-"Προφητεία" ή σύμπτωση;

Σοκάρει η υπόθεση της 16χρονης που βρέθη...

Έρευνες της αστυνομίας για τους λόγους που οδήγησαν την μαθήτρια στην αυτοκτονία

Θρίλερ στην Γλυφάδα με τον τραγικό θάνατο της 16χρονης Ίριδας. Τα κίνητρα που οδήγησαν την μαθήτρια στην αυτοχειρία παραμένουν άγνωστα. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά από την Αστυνομία που ερευνά συνθήκες και κυρίως τα αίτια που οδήγησαν ένα χαρούμενο παιδί, από μια ιδιαιτέρως αξιόλογη οικογένεια, να κρεμαστεί μέσα στο δωμάτιο της.

Ο θάνατος της 16χρονης Ίριδας στην Γλυφάδα συγκλονίζει το πανελλήνιο, καθώς εξετάστηκε το ενδεχόμενο το παιδί να συμμετείχε σε διαδικτυακό παιχνίδι με εικονικούς στραγγαλισμούς. Ωστόσο μέχρι στιγμής αυτό το ενδεχόμενο -τουλάχιστον από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα- δεν φαίνεται να υφίσταται.

Αντιθέτως εξετάζεται το ενδεχόμενο της ερωτικής απογοήτευσης, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε λάβει τέλος ένας δεσμός που είχε η 16χρονη με αγόρι από άλλο σχολείο της ευρύτερης περιοχής.

Μάλιστα οι αστυνομικοί, σε μια πρώτη έρευνα που πραγματοποίησαν, τόσο στο σπίτι, όσο και στο σχολείο της και συγκεκριμένα στο θρανίο που κάθονταν η -πάντα χαρωπή και χαμογελαστή- Ίριδα, βρήκαν ένα προσχέδιο έκθεσης, την οποία όμως το κορίτσι δεν είχε παραδώσει στην καθηγήτρια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν την προσοχή τους σε μια συγκεκριμένη παράγραφο, στην οποία η αδικοχαμένη Ίριδα έγραφε: “...φοβάμαι την σκιά που συνεχώς με ακολουθεί, μέχρι που κατάλαβα πως είναι ο εαυτός μου!!! Τον εαυτό μας δεν πρέπει να τον φοβόμαστε”.

Αυτή η περίεργη παράγραφος είναι δυνατόν να “ξεκλειδώσει” καλά κρυμμένα μυστικά της ψυχοσύνθεσης του άτυχου παιδιού και να ρίξει τελικά "φως" στα αίτια της αυτοχειρίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις