Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τρεις μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του, κηδεύτηκε ο ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ!

Τρεις μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του,...

Στιο νεκροταφείο Highgate σε κλειστό κύκλο συγγενών και φίλων

Μετά από τρεις ολόκληρους μήνες αφότου έξαφνα έφυγε από τη ζωή, τα περασμένα Χριστούγεννα σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές του ανά τον κόσμο και όχι μόνο, τελέστηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, σε κλειστό κύκλο συγγενών και φίλων η κηδεία του Βρετανού και με Κυπριακές ρίζες ποπ σταρ Τζορτζ Μάικλ.

Ο Τζορτζ Μάικλ που ξεκίνησε την ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα του μέσα από τους Wham, έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια.

«Οικογένεια και φίλοι συγκεντρώθηκαν για τη μικρή, ιδιωτική τελετή για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους γιο, αδελφό και φίλο», ανέφερε σε δήλωση του ο ατζέντη του καλλιτέχνη.

Ο θάνατος του 53χρονου ποπ σταρ αγαπημένων τραγουδιών όπως η μπαλάντα «Careless Whisper» και το «Last Christmas» αποδόθηκε τελικά σε φυσικά αίτια μετά από την ολοκλήρωση των αναγκαίων τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του.

Το τελικό πόρισμα προσδιόρισε ως αιτία θανάτου τη «διατακτική καρδιομυοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδη διήθηση του ήπατος».

Η νεκροψία-νεκροτομή είχε αποδειχθεί ατελέσφορη, με συνέπεια να ξεκινήσουν οι χρονοβόρες τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Τζορτζ Μάικλ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του τραγουδιστή οφειλόταν σε χρήση ναρκωτικών ή άλλων χημικών ουσιών, όπως είχε ειπωθεί.

Όπως αναφέρει και το ΑΠΕ στην ανάρτηση του, στις αρχές Μαρτίου η Βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών την 25η Δεκεμβρίου 2016, οφείλεται σε «φυσικά αίτια».

Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ σε ανακοίνωση της, ευχαριστεί εκ νέου τους θαυμαστές του τραγουδιστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και στήριξης.

Τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, o George Michael αναπαύεται πλέον στο ιστορικό νεκροταφείο Highgate, και στην κηδεία και ταφή παρέστησαν το supermodel Kate Moss, ο πρώην σταρ – μέλος των Spandau Ballet, Martin Kemp, ο φίλος του Τζορτζ Μάικλ, ο 43χρονος Fadi Fawaz, που είχε βρει τον τραγουδιστή νεκρό, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight