Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Στην 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Ανδραβίδα ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, για την Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση "ΗΝΙΟΧΟΣ 2017".

Μετά από προσφυγή 42 μεταναστών από το Μπαγκλαντές  η Ελλάδα κάθισε στο «σκαμνί» για παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης που απαγορεύει την δουλεία και την καταναγκαστική εργασία. Αύριο ανακοινώνει την απόφαση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ενεργοποιήθηκε το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας. Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

Σημαντική μείωση της μαθητικής διαρροής από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, διαπιστώνει έρευνα του Παρατηρητηρίου μαθητικής διαρροής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Μεγάλα τα ποσοστά διαρροής στη Δυτ. Ελλάδα.

Μπλόκο στους πλειστηριασμούς ακινήτων από πολίτες της Πάτρας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω το Ειρηνοδικείο από συλλόγους και σωματεία.

Διεπιστημονική διημερίδα στη Σπάρτη για την περιφερειακή πολιτική, τον τουρισμό και τα ΜΜΕ.

Την Κυριακή 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αγώνας δρόμου “Γύρος της Σπάρτης”. “Βιώσιμη κινητικότητα για μια καλύτερη ζωή σε μια πιο όμορφη πόλη” το θέμα της φετινής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις