Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακτοπλοική γραμμή Πάτρα - Σάμη Κεφαλονιάς - Ιθάκη: Εν αναμονή επαναλειτουργίας της

Ακτοπλοική γραμμή Πάτρα - Σάμη Κεφαλονιά...

Αυξημένη επίκειται η επιβατική κίνηση τις ημέρες του Πάσχα προς Κεφαλονιά και Ιθάκη

Πολλοί Πατρινοί ταξιδιώτες και όχι μόνο που ενδεχομένως θα εκδράμουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα προς το Ιόνιο και δη προς την όμορφη Κεφαλονιά και την Ιθάκη διερωτώνται αν θα ξαναμπεί πλοίο στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, το οποίο ως γνωστό είχε ξαναμπεί έως και τον περασμένο Οκτώβριο και μάλιστα εκτελούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο και αρκετά γρήγορα.

Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2017 το γνώριμο ακτοπλοικό δρομολόγιο που προτιμούν και αρκετοί Αθηναίοι ώστε να μην ταξιδεύουν μέχρι την Κυλλήνη, αλλά και όσοι πηγαίνουν στην Ιθάκη, θα ξαναπρογραμματιστεί κανονικά λόγω της αυξημένης κίνησης που θα παρατηρηθεί την Πασχαλινή περίοδο αλλά και λόγω της έναρξης της νέας καλοκαιρινής περιόδου. Μην ξεχνάμε ότι είθισται τις μέρες της Πρωτομαγιάς να καταφθάνουν τα πρώτα γκρουπ τουριστών στην Κεφαλονιά και ανοίγουν όλα τα ξενοδοχεία, ταβέρνες και εποχιακά καφέ και άλλες επιχειρήσεις εστίασης στο νησί, όπως και στην Ιθάκη.

Το thebest.gr επικοινώνησε με την Ionian Group που έχει αναλάβει την ακτοπλοική γραμμή το τελευταίο διάστημα, και η απάντηση που λάβαμε στο ερώτημα μας είναι πως «είμαστε σε αναμονή» και ότι «προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση».

Ωστόσο όλα συγκλίνουν ότι με το καλό η γραμμή θα ξαναλειτουργήσει μιας και πέρυσι κινήθηκε αρκετά καλά από εμπορικής πλευράς και οι ταξιδιώτες παρά τα κάπως τσουχτερά εισιτήρια, την προτίμησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις