Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"INTIMATE", "O KOΣΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ" ΚΑΙ "12ος ΜΥΘΟΣ" ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ

"INTIMATE", "O KOΣΜΟΣ ΑΝΩ...

Χοροθέατρο, Μπρεχτ και παιδική εκδήλωση

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Μετά τη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου που θα δοθεί απόψε 29 Μαρτίου, στις 21:00, έπεται η χοροθεατρική παράσταση της Ομάδας Πλεύσις με τίτλο «Intimate» που είναι μετάκληση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων τη Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στις 21:00 το βράδυ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η μουσική παράσταση «Ο Κόσμος Άνω Κάτω» σε κείμενα Μπέρτολτ Μπρεχτ και μουσικές των Κουρτ Βάιλ, Hans Eisler και Θάνου Μικρούτσικου, με ερμηνεύτρια την Πατρινή Μαρία Ρούτση και τον Μίχαελ Ζάιμπελ στην σκηνοθεσία. Η παράσταση, τα διαφημιστικά πόστερ της οποίας ήδη κυκλοφόρησαν θα παρουσιαστεί στις 6, 7, 8 & 9 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στις 21:30 το βράδυ. Στην παράσταση θα ακουστεί και ο Κώστας Καζάκος, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε κείμενα Μπρεχτ.

Στο μεταξύ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που είναι στις 2 Απριλίου, τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων και οι μαθητές του ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού σχολείου Παραλίας Πατρών θα παρουσιάσουν τον 12ο μύθο, στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι-Σανταρόζα 7 και Καρόλου, την Κυριακή 2 Απριλίου στις 18:00 το απόγευμα. Συμμετέχει η ποιήτρια και εκπαιδευτικός Μαρία Κοσσυφίδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture