Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαζί και στο θάνατο-Φίλοι από παιδιά οι τέσσερις νεαροί που σκοτώθηκαν στον Εύοσμο

Μαζί και στο θάνατο-Φίλοι από παιδιά οι ...

Θρήνος

Στο πένθος βυθίστηκε η Θεσσαλονίκη μετά το τροχαίο στον Εύοσμο , με θύματα τέσσερις νεαρούς ηλικίας 17 έως 19 ετών. Την ίδια ώρα ένας 17χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι, ήταν σχεδόν σε όλη τους τη ζωή μαζί. Ηταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο. Ωστόσο η μοιραία χθεσινοβραδινή βόλτα τους στοίχισε τη ζωή.

Μια σειρά από αναπάντητα ερωτηματικά προκύπτουν για το τραγικό δυστύχημα στον Εύοσμο, όπου έχασαν τη ζωή τους στις 3.30 τα ξημερώματα τέσσερις νεαροί -τρεις 17χρονοι και ένας 19χρονος- και άλλος ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οπως γράφει και το voria.gr από το πρωί η ατμόσφαιρα στον Εύοσμο και ιδίως στο 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ της περιοχής, όπου φοιτούσαν οι τέσσερις νεαροί, είναι βαριά. Οι συμμαθητές τους στη Γ' Λυκείου και οι καθηγητές, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, αδυνατούν να πιστέψουν πώς, τόσο απροσδόκητα, χάθηκε μία παρέα φίλων και γειτόνων, μέσα σε μια στιγμή.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα πέντε παιδιά, μάρκας Volvo, έπεσε με ταχύτητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια στο τοιχίο του γηπέδου της ακαδημίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντίνου Κούη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης πάνω από την περιφερειακή οδό. Η οδός Αναγεννήσεως, στην οποία εκινείτο το μοιραίο Volvo, είναι ένας δρόμος φαρδύς, δίχως κλίσεις, που θα μπορούσαν, ίσως, να δικαιολογήσουν μία στραβοτιμονιά ή έναν λάθος χειρισμό.

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έχουν ήδη κληθεί να δώσουν οι εμπειρογνώμονες, με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από τα πρώτα στοιχεία, όμως, οι ειδικοί αποκλείουν ως ενδεχόμενο την απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον 17χρονο οδηγό του, εξαιτίας παρεμβολής άλλου αυτοκινήτου ή μηχανής.

Ερωτηματικό παραμένει πώς ο 17χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, ενώ άγνωστοι είναι και οι λόγοι της νυχτερινής εξόδου των νεαρών μαθητών και μάλιστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

πηγή



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις