Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανοίγει την Πέμπτη το Intersport στην Ερμού - Ολοένα διευρύνεται η αγορά αθλητικών ειδών

Ανοίγει την Πέμπτη το Intersport στην Ερ...

Το κατάστημα της Ερμού δεν είχε μόνιμο ένοικο για χρόνια και συνήθως φιλοξενούσε εποχιακά είδη

Ένα ακόμα μεγάλο κατάστημα αθλητικών ειδών, το Intersport εγκαθίσταται στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, στην οδό Ερμού ανάμεσα σε Μαιζώνος και Ρήγα Φεραίου (απέναντι από το Hondos). Ανήκει στην ομώνυμη αλυσίδα του ομίλου Fourlis που διαχειρίζεται το εν λόγω εμπορικό σήμα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Μιλάμε για μια «έκθεση» με τεράστια γκάμα εξοπλισμού, που αποδεικνύει το μεγάλο και δημοφιλέστατο πλέον trend των sneakers στην καθημερινή ένδυση και άσκηση. Το Intersport έρχεται να προστεθεί στα «κάθετα» μαγαζιά αθλητικών κολοσσών (Nike, Adidas) και στα αθλητικά multistore με πιο πρόσφατο το Cosmos Store της Αγίου Νικολάου.

Στην Ελλάδα λειτουργούν περίπου πενήντα Intersport ενώ ο ίδιος όμιλος είναι δικαιούχος και των καταστημάτων Athlete’s Foot, καθώς και του Ikea. Σαν αλυσίδα πάντως είναι διεθνής (με παρουσία σε 42 χώρες και με πάνω από 5.000 μαγαζιά). Διαθέτει εξειδικευμένες σειρές για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τρέξιμο, τένις, γυμναστική, σκι, ορειβασία κ.α. όπως και κάποια αποκλειστικά brands.

Στην πόλη μας προυπήρχε το Intersport της οδού Γλαύκου στο πρώην Carrefour. Θυμίζουμε πως το κατάστημα της Ερμού δεν είχε μόνιμο ένοικο για χρόνια και συνήθως φιλοξενούσε εποχιακά είδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά