Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Τη μόνιμη έκθεση Νίκος Μπελογιάννης εγκαινίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο σπίτι του στελέχους του ΚΚΕ στην Αμαλιάδα. Παρόντες στα εγκαίνια ο πρόεδρος της Βουλής, ο ΓΓ του ΚΚΕ και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Τα μηνύματα τους για τον Νίκο Μπελογιάννη, την Αριστερά και τις ξένες δυνάμεις.

Ξαναζωντάνεψε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, η τραγωδία του πνιγμού των τριών φοιτητών στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας.

Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Φώτη Λεπίδα κατέθεσε σήμερα, στα Δικαστήρια της Πάτρας, ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα.

Νέο περιστατικό κλοπής στο νοσοκομείου του Αγ. Ανδρέα καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων. Για μια ακόμα φορά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την έλλειψη ασφάλειας στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ξεκίνησε στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας η μεγάλη πολυεθνική αεροπορική διακλαδική άσκηση «Ηνίοχος 2017».

Εντυπωσιακή και φέτος η αναπαράσταση της Μάχης της Κλείσοβας. Εκατοντάδες Μεσολογγίτες παρακολούθησαν από κοντά τις εντυπωσιακές μάχες και την αναπαράσταση της μάχης.

Συνεχίζεται με περισσότερη ζέση η εκστρατεία του ΙΟΝΙΑΝ για  τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών στη Ζάκυνθο για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων. Συγκινητική η ανταπόκριση των μαθητών του Νομού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις