Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεμάτη σινε-νοσταλγία η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το περασμένο Σάββατο

Γεμάτη σινε-νοσταλγία η εκπομπή του Σπύρ...

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι Πατρινές ηθοποιοί Όλγα Πολίτου και Κλεώ Σκουλούδη

Ξεχωριστή πραγματικά ήταν το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2017 η εκπομπή του Alpha «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το πλατό της εκπομπής μετατράπηκε σε σινέ «Νοσταλγία», με «άρωμα» από τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου και με παρόντες πολλούς από τους πρωταγωνιστές των αξεπέραστων εκείνων φιλμ.

Μάλιστα το ενδιαφέρον στοιχείο της συγκεκριμένης εκπομπής ήταν παρά τις απουσίες κάποιων, οι παρουσίες και ηθοποιών που είχαμε χρόνια να τους δούμε όπως για παράδειγμα η παλιά πρωταγωνίστρια που πλέον έχει αποσυρθεί από το θέατρο και ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, Μιράντα Κουνελάκη.

Στο χώρο είχε τοποθετηθεί και μία παλιά κινηματογραφική μηχανή λήψης προσφορά της εταιρείας Καραγιάννης Καρατζόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε αγαπημένους ηθοποιούς σε μια βραδιά άκρως διασκεδαστική, με πολλές γλυκές αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο, πειράγματα και φυσικά αγαπημένα τραγούδια από ταινίες του «τότε» που έγιναν διαχρονικές επιτυχίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο από τους προσκεκλημένους έκλεψε την παράσταση η αγέραστη και γεμάτη μπρίο Ζωζώ Σαπουντζάκη (όπως είπε μάλιστα σε μία στιγμή ο εκ των καλεσμένων Γιάννης Μαλούχος, η βραδιά εξελίχθηκε σε βραδιά Σαπουντζάκη).

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς που παρέστησαν στην εκπομπή ήταν ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι η παράσταση της Μιμής Ντενίση όπου παίζει, η «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα γυριστεί και σε ταινία, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Κατερίνα Χέλμη που είχε δακρύσει, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο μουσικοσυνθέτης και μαέστρος Γιώργος Κατσαρός, η Ελένη Ανουσάκη, ο χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος, ο βετεράνος ηθοποιός με καταγωγή από το Αιτωλικό Γιάννης Βογιατζής, ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, ο αδελφός της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, σκηνοθέτης Τάκης Βουγιουκλάκης, ο Τρύφων Καρατζάς, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, ο Σπύρος Φωκάς, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Ελένη Ροδά, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιάννης Μαλούχος, η Χαριτίνη Καρόλου, η Μιράντα Κουνελάκη, ο Ντίνος Καρύδης και οι Πατρινής καταγωγής αγαπητές ηθοποιοί Όλγα Πολίτου και Κλεώ Σκουλούδη.

Επίσης παρέστησαν η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Άκης Δείξιμος και η Αποστολία Ζώη που ερμήνευσαν εξαιρετικά πολλά από τα παλιά τραγούδια του κινηματογράφου.

Το βίντεο είναι από το σάιτ madata.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight