Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ SKORDALIA PARTY ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ; ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ (ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ)

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ SKORDALIA PARTY ΑΝΗΜΕΡΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα πιο ωραία λαικά με «ασορτί» σημαιάκια

Κατάμεστο το W/Events του Ρίου ανήμερα της εθνικής επετείου για το ονομαστό πλέον Skordalia Party του Χάρη Παναγόπουλου που γιόρτασε δεκαετία συγκεντρώνοντας πλήθος πατρινών σε άκρως κεφάτο mood. Με σήμα κατατεθέν τα γαλανόλευκα σημαιάκια και τα τσαρούχια, άπαντες – από πολύ νεαρές ηλικίες μέχρι σαραντάρηδες – ξεφάντωσαν χορεύοντας και τραγουδώντας με όλα τα εγχώρια σουξέ. Παρών ήταν και ο γνωστός χορογράφος –σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος με το στενό πατρινό συνεργάτη του Αγγελο Παναγόπουλο (αδελφό του οικοδεσπότη) οι οποίοι όποτε το επιτρέπουν οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις τους έρχονται στην Πάτρα για τα δημοφιλή… Harris Events.

To πάρτι ξεκίνησε μετά τις 5 μ.μ και κράτησε μέχρι μετά τις 2 το πρωί, κινητοποιώντας πάνω από 650 άτομα! Σύμφωνα με το Χάρη Παναγόπουλο ήταν η μεγαλύτερη προσέλευση που έχει επιτευχθεί ποτέ. Προσφέρθηκε άφθονο ποτό και σκορδαλιά λόγω του εθίμου, ενώ το live έκπληξη ήταν ο περιζήτητος πλέον Νίκος Σταυρόπουλος on stage, ο οποίος παρουσίασε δυο μισάωρα με λαικό πρόγραμμα και μαέστρο το Τζόνι Ανδριόπουλο. Είδαμε πολλά ωραία κορίτσια με εαρινές περιβολές και πολλούς αγαπητούς φίλους και φίλες πολύ χαρούμενους και «εκδηλωτικούς» με το ενημερωμένο, «ξεσηκωτικό» ρεπερτόριο. Η 25η Μαρτίου έγινε τελικά αφορμή για πολύ hot έξοδο διασκέδασης. Και του χρόνου!

* Όπως μάθαμε, επόμενα ραντεβού στον ίδιο χώρο θα είναι το επίσης καθιερωμένο Arni Party τη Δευτέρα του Πάσχα και συναυλία με τις Melisses το Μάιο. Κωνσταντίνος Ρήγος και Αγγελος Παναγόπουλος που έχουν αναλάβει τις τωρινές εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στην αθηναική Fantasia, δεν «κρατήθηκαν» κι έκαναν τις παρατηρήσεις τους περί φωτισμών και στησίματος του Skordalia Party πειράζοντας το Χάρη Παναγόπουλο, αλλά και θαυμάζοντας παράλληλα τον παλμό του κόσμου και την υπέροχη θέα στη  Γέφυρα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View