Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ FLORIAN EYMANN ΣΤΗΝ CUBE - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΖΩΓΡ...

Στην πατρινή γκαλερί της Λιάνας Ζωζά

Ιδιαίτερη είναι η εικαστική δουλειά του Γάλλου ζωγράφου Florian Eymann, ο οποίος πραγματοποιεί ατομική έκθεση με έργα του που είναι κυρίως λάδι σε καμβά και κάρβουνο σε χαρτί, στην γκαλερί Cube της Λιάνας Ζωζά στην οδό Μιαούλη 39 και Μαιζώνος στην Πάτρα.

Τα εγκαίνια έγιναν την περασμένη Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 παρουσία φιλότεχνων ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στην γκαλερί Cube.

O Florian Eymann, έχει γεννηθεί το 1980 και ζει και εργάζεται στην πόλη Loiret στη Γαλλία.

Θεωρείται από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες που διακρίνεται για τη συνέχεια και τη συνέπεια στο έργο του, με συμμετοχές σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στη Γαλλία, την Ευρώπη και την Αμερική και ήδη έχει πραγματοποιήσει πέντε ατομικές εκθέσεις.

Όπως αναφέρει η Λιάνα Ζωζά, η δουλειά του Florian Eymann διακρίνεται για τη δυναμική της, μια αίσθηση που δίνεται μέσα από τη συνομιλία της φόρμας και του χρώματος, τα οποία συνυπάρχουν ισότιμα, στην ιδιαίτερη τεχνική αντιμετώπιση των έργων του.

*Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00, την Τετάρτη και το Σάββατο 10.00 – 14.00.

Κυριακή & Δευτέρα κλειστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture