Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με επιτυχία δόθηκε η παράσταση του Πολιτιστικού Ομίλου ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, «Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»

Με επιτυχία δόθηκε η παράσταση του Πολιτ...

Την περασμένη Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 το βράδυ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση – αφιέρωμα στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με τίτλο «Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία», που ήταν μια παραγωγή του Πολιτιστικού Ομίλου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας «Τέχνης Κίνηση», με τη συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και του Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου. Η εκδήλωση παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο Κουκούλι, στην Πάτρα.

H παράσταση – αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση, περιείχε χορούς από την Πελοπόννησο, την Κρήτη και την Ήπειρο, που παρουσίασαν τα Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Ομίλου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – «Τέχνης Κίνηση» και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, αφήγηση από τον Χρήστο Μπαϊρακτάρη και παραδοσιακά τραγούδια από την Δώρα Πετρίδη και τον Βαγγέλη Μακρυγιώργο, με τη συνοδεία της ορχήστρας του κ. Σάκη Παπαδημητρίου «Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου».

Η απόδοση των χορών έγινε από τα Χορευτικά Τμήματα του Π.Ο. του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας «Τέχνης Κίνηση» και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής  και Πανεπιστημιακού Υποτρόφου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνου Σουλτανά.

Στα κρουστά συμμετείχε η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Ο. «Τέχνης Κίνηση» Λίτσα Καραγεωργίου και μέρος τραγουδιών αποδόθηκαν από μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Ομίλου.

Τη συνολική επιμέλεια της παράστασης είχαν οι κ.κ. Κώστας Σουλτανάς, χοροδιδάσκαλος των δύο χορευτικών, Σάκης Παπαδημητρίου και Μαρία Παναγιωτακοπούλου.

Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που γέμισε το Αμφιθέατρο «Σωκράτης» του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ άλλων : εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας κ. Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος, το μέλος  του Δ.Σ. κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος, ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών κ. Κωνσταντίνος Τσίρης, από τη Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας οι Αναπληρωτές Πρόεδροι του ΤΕΙ κ.κ. Γεώργος Σαλάχας και Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης, πλήθος καθηγητών, διοικητικών και φοιτητών.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρία Ο.Τ.S. την οποία και ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη της, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture