Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ενοικιάστηκε, μετά από ενάμιση χρόνο, το "Δασύλλιο" προς 1.630 ευρώ! Ο Δήμος της Πάτρας ενοικίασε επίσης "it" και "poco poco"

Ενοικιάστηκε, μετά από ενάμιση χρόνο, το...

Χαμήλωσε το ενοίκιο σε Δασύλλιο, αυξήθηκε σε Ηρώων Πολυτεχνείου

Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο που παρέμενε στα αζήτητα, το Δασύλλιο, ένα από τα "φιλέτα" της Πάτρας ενοικιάστηκε σήμερα στην δημοπρασία που είχε προκηρύξει ο Δήμος της Πάτρας για το Δημοτικό Περίπτερο. Η τιμή του ενοικίου τελικά έκλεισε στα 1.630 ευρώ, καθώς είχε μειωθεί από την αρχική τιμή των 2.500 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αλλεπάλληλες δημοπρασίες δεν είχε βρεθεί πλειοδότης, παρότι η εγγυητική επιστολή είχε μειωθεί από 50.000 σε 15.000 ευρώ. Το ενοίκο των 2.500 ευρώ μηνιαίως ήταν ανασταλτικός παράγοντας σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση. Τελικά στην σημερινή δημοπρασία η τιμή του ενοικίου ξεκίνησε από τα 1.600 ευρώ και τελικά "έκλεισε" στα 1.630 ευρώ με πλειοδότη τον Νίκο Τζιβιέρη του Loft By Vouz της Γεροκωστοπούλου και του Αυλή by loft της Παντανάσσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα ενοικιάστηκαν από τον Δήμο της Πάτρας δύο ακόμη ακίνητα από τον χώρο της εστίασης και αναψυχής.

Ο λόγος για τα καφέ-μπαρ "it" και "poco poco" της Ηρώων πολυτεχνείου. Το μεν "it" ενοικιάστηκε στο team του Macao Rf Street, (το δημοσιοποιήσε και ο Γιάννης Μάκκας με σχετική ανάρτηση στο facebook), ενώ το "poco poco" ενοικιάστηκε στην κ. Μανιατοπούλου, ιδιοκτήτρια του καφέ Maya επίσης της Ρήγα Φεραίου.

Σε αντίθεση με το "Δασύλλιο" τα μισθώματα για τα καταστήματα της Ηρώων Πολυτεχνείου είναι υψηλά. Συγκεκριμένα το "it" ενοικιάστηκε 3.500 ευρώ μηνιαίως και το "poco poco" 3.550 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight