Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18.00) τον Ηρακλή Χαλκίδας

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18.00) το...

Στο ντέρμπι των ουραγών

Μεγάλο ντέρμπι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση της παραμονής στην Βόλεϊ Λιγκ «Πάμε Στοίχημα» θα δώσουν στην Πάτρα, σήμερα στις 6 το απόγευμα,  η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής Χαλκίδας. Ένας καθοριστικός αγώνας για το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η Παναχαϊκή προέρχεται από μία εντυπωσιακή αντεπίθεση και τις νίκες επί του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που την έφερε πάλι στην 9η θέση της βαθμολογίας αλλά μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον Ηρακλή και την Κύζικο Νέας Περάμου.

Η ομάδα της Πάτρας θέλει τη νίκη ώστε να αυξήσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς ώστε να μπει με μικρό αλλά πολύτιμο πλεονέκτημα ενός βαθμού στη βαθμολογία των πλέι άουτ. Επίσης η ομάδα που θα πάρει την 9η θέση θα πάρει και το πλεονέκτημα σε δύο εντός έδρας αγώνες.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος αποκάλυψε μάλιστα πως η ομάδα θα αλλάξει έδρα στα πλέι άουτ και θα παίξει στην Αγυιά.

«Η διακοπή λόγω του φάιναλ-4 του Κυπέλλου επέδρασε ευεργετικά διότι ξεκουραστήκαμε και αποθεραπεύτηκαν οι παίκτες που είχαν τραυματισμούς. Θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών και να μπούμε με το απόλυτο βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα στα πλέι άουτ.

Θέλουμε την 9η θέση και για το μικρό πλεονέκτημα της έδρας. Στα πλέι άουτ θυα αγωνιστούμε στην Αγυιά διότι είναι πιο μαλακό και πιο προσιτό στους φίλους του βόλεϊ».

Ο Ηρακλής Χαλκίδας στοχεύει στην 6η νίκη του στο πρωτάθλημα. Θέλει να εκμηδενίσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα της Παναχαϊκής και σε συνδυασμό με τη νίκη του Α΄γύρου να αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα για τα πλέι άουτ.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Ο αγώνας δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Δεν θα κρίνει την παραμονή καθώς έχουμε άλλους δύο αγώνες μεταξύ μας στα πλέι άουτ.

Θα είναι όμως σημαντικός για να δούμε σε ποια κατάσταση θα είμαστε και σίγουρα θα μετρήσει στην ψυχολογία των δύο ομάδων. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και είμαστε έτοιμοι για νίκη».

Στον Α΄γύρο στη Χαλκίδα ο Ηρακλής είχε νικήσει 3-0 (25-20, 25-23, 25-20) οπότε υπό προϋποθέσεις ισοβαθμίας θα παίξει ρόλο και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Aναλυτικά σήμερα θα γίνουν οι εξής αναμετρήσεις στο φινάλε της κανονικής περιόδου:

Ηρακλής - Κηφισιά

Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός

Κύζικος - Ολυμπιακός  Γυμναστριο

Παναχαϊκή - Ηρακλής Χαλκίδας

Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Ορεστιάδας - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Αδιάφορη ήττα για τον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports