Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ζεύγος Πατούλη με τον Ντόναλτ Τραμπ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ζεύγος Πατούλη με τον Ντόναλτ Τραμπ –...

Ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πόρτες του

Στη δεξίωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που έγινε την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο, παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης. Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μαρίνα, ντυμένη με λευκό σύνολο.

Ο Γιώργος Πατούλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες από τη συνάντηση, όπου εμφανίζεται να έχει θερμή χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, Αμερικανοί βουλευτές και επιφανείς πολιτικές προσωπικότητες ελληνικής καταγωγής που ανήκουν στο στενό κύκλο συνεργατών του Αμερικανού Προέδρου, όπως το μέλος του Κογκρέσου Γκας Μπιλιράκης και ο Αν.Διευθυντής του Λευκού Οίκου Τζορτζ Τζιτζίκος.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight