Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαίη Σκορδά: «Το ιδανικό είναι να μην χωρίζουν, να μένουν οι οικογένειες ενωμένες…»

Φαίη Σκορδά: «Το ιδανικό είναι να μην χω...

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 σχολίασε τα όσα είπε η Ελισάβετ Σπανού

Η αναφορά της τραγουδίστριας Ελισάβετ Σπανού στο διαζύγιο των γονιών της, στο The Tonight show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έδωσε την αφορμή στη Φαίη Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική της εκπομπή στον ΑΝΤ1, να πει κι εκείνη δυο λόγια.

Η Ελισάβετ Σπανού εξομολογήθηκε τα εξής: «Χώρισαν όταν ήμουν 17 ετών. Με πείραξε γιατί δεν είχα την αίσθηση της εστίας. Στα χρόνια μου έχει κοστίσει ότι δεν τρώγαμε μαζί. Τους κάλεσα σπίτι για να μιλήσουμε. Ήταν η πρώτη φορά από τα 17 μου που βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο όλοι μαζί. Πήγα να φτιάξω τσάι και τους άφησα λίγο μόνους τους. Ρωτούσε ο ένας τον άλλον τι κάνει».

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε μετά το τέλος του βίντεο: «Εγώ μεγάλα λόγια δεν λέω. Το να προσπαθήσεις να πείσεις ότι είναι όλα τέλεια και αυτή δεν είναι η αλήθεια, δε σημαίνει ότι το παιδί δεν εκλαμβάνει. Το ιδανικό είναι τα παιδιά να έχουν ωραίες εικόνες. Το ιδανικό είναι να μην χωρίζουν, να μένουν οι οικογένειες ενωμένες κάτω από την ίδια στέγη. Από εκεί και πέρα, ψάχνεις τρόπους».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight