Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αναχωρούν από το Λονδίνο οι δύο Έλληνες - Μόνο η γυναίκα τραυματίστηκε

Αναχωρούν από το Λονδίνο οι δύο Έλληνες ...

Είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους και θα συνεχίσουν τις διακοπές τους στη Βρετανία

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την κατάσταση της υγείας των δύο Ελλήνων που ανέφερε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ότι τραυματίστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Westminster στο Λονδίνο την περασμένη Τετάρτη.

Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο στην Αγγλική εφημερίδα  The Guardian, τελικά μόνο η γυναίκα, μέσης ηλικίας, τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη το ζευγάρι μετέβη στο νοσοκομείο περίπου πέντε με έξι ώρες μετά την επίθεση καθώς η γυναίκα έφερε επιπόλαια τραύματα. Δεν χτυπήθηκε από το αμάξι του μακελάρη, όπως διευκρίνισε, αλλά έπεσε λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε αμέσως μετά.

«Είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους και σήμερα θα αναχωρήσουν από το Λονδίνο προκειμένου να συνεχίσουν τις διακοπές τους στη Βρετανία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στην Αγγλική εφημερίδα.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, αρχικά, είχε αναφέρει ότι δεν υπήρχαν Έλληνες μεταξύ των τραυματιών από την τρομοκρατική επίθεση.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις