Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο θάνατος του... ''πρακτοράκου'' (του ΟΠΑΠ) - Ελπίδες διάσωσης από τη Δικαιοσύνη

Ο θάνατος του... ''πρακτοράκου'' (του ΟΠ...

Κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα στο Αίγιο

Σε σύγκρουση με τον ΟΠΑΠ βρίσκονται οι ιδιοκτήτες πρακτορείων στοιχημάτων, όπως είχε γράψει το thebest.gr πριν από μερικές εβδομάδες, με αφορμή τη νέα σύμβαση που τους επιβάλει η εταιρεία, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σχηματικά και ως ο θάνατος του ''πρακτοράκου''. Η προθεσμία υπογραφής της σύμβασης από τη μεριά των ιδιοκτητών των πρακτορείων λήγει την Παρασκευή 24-03.

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ το 70% περίπου των πρακτόρων έχει υπογράψει. Παρ' όλα αυτά οι ενώσεις των πρακτόρων κινήθηκαν νομικά σε κάθε πόλη εναντίων του ΟΠΑΠ προκειμένου να ανασταλεί έστω προσωρινά η προθεσμία υπογραφής της σύμβασης ώστε να μπορέσουν να διαπραγματευτούν μια καλύτερη συμφωνία.

Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αιγίου, εξέδωσε προσωρινή διαταγή, δεχόμενη το αίτημα των πρακτόρων της πόλης με αποτέλεσμα να ανασταλεί προσωρινά η υπογραφή της νέας σύμβασης. Διαφορετική ήταν ωστόσο η απόφαση που έλαβε  το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών όπου δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, αναγκάζοντας την πλειοψηφία των πρακτόρων της Πάτρας να υπογράψουν υπό τον φόβο των κυρώσεων που θα  επιβάλει ο ΟΠΑΠ σε όποιον δεν πειθαρχήσει.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που παρά την απόφαση του  Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών δεν θα υποχωρήσουν στο τελεσίγραφο της ΟΠΑΠ ΑΕ αφού όπως χαρακτηριστικά λένε σε περίπτωση που υπογράψουν την εν λόγω σύμβαση βάζουν ''ταφόπλακα'' στα πρακτορεία τους.

Όσοι δεν υποκύψουν στον εκβιασμό θα περιμένουν το επόμενο διάστημα τις δικαστικές αποφάσεις ανά την Ελλάδα με την ελπίδα η Δικαιοσύνη να δικαιώσει τα αιτήματα τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους κατά της καταχρηστικής σύμβασης που τους επιβάλλεται από το ιδιωτικό στοιχηματικό μονοπώλιο του ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις