Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται για τα παιδιά το «The Boss Baby – Αρχηγός από Κούνια» στις 6 Απριλίου - ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται για τα παιδιά το «The Boss Baby ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα - Ο Πάνος Μουζουράκης στην μεταγλώττιση

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ (31 Μαρτίου) θα μας έρθει στις ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, η νέα παιδική animation ταινία «The Boss Baby – Αρχηγός από Κούνια».

Στην Ελλάδα θα βγει στις 6 Απριλίου 2017 σε διανομή της Odeon.

Από τα στούντιο που έφεραν τις ταινίες «Σρεκ», «Kung Fu Panda» και «Μαδαγασκάρη», έρχεται λοιπόν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks, «Αρχηγός από Κούνια -The Boss Baby» που διαφημίζεται ως μία ξεκαρδιστική οικογενειακή κωμωδία σχετικά με το πώς η άφιξη ενός νέου μωρού φέρνει τα πάνω κάτω σε μια οικογένεια.

ΣΥΝΟΨΗ

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. Μία εξωφρενική περιπέτεια ξεκινά και κορυφώνεται με μια επική μάχη ανάμεσα σε κουτάβια και μωρά.

Εμπνευσμένο από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι, αυτή η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια του φιλμ που έχει σκηνοθετήσει ο 52χρονος Tom McGrath της επιτυχημένης animation τριλογίας της «Μαδαγασκάρης», δανείζουν τις φωνές τους ο Alec Baldwin ως The Boss Baby Templeton και οι Miles Christopher Bakshi ως ο Tim Templeton, 7χρονος αδελφός του Boss Baby, ο Tobey Maguire, o Steve Buscemi, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Jimmy Kimmel, η Lisa Kudrow, κ.α.

Το «The Boss Baby» θα προβληθεί και μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά. Τη σκηνοθεσία στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας ανέλαβε ο Ηλίας Ζερβός, ο οποίος έχει να δηλώσει μόνο τα καλύτερα για τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή Πάνο Μουζουράκη, που δανείζει τη φωνή του στον Boss Baby (τον Αρχιμπόμπιρα, δηλαδή).

«Η συνεργασία μου με τον Πάνο Μουζουράκη ήταν όπως θα έπρεπε να είναι όλες οι συνεργασίες. Με επαγγελματισμό, απόλυτο δόσιμο, χιούμορ και το πιο σημαντικό, προσπαθώντας πάντοτε για το καλύτερο. Με  δυο λόγια εξαιρετική και ευχάριστη!», είπε ο σκηνοθέτης κ. Ζερβός προσθέτοντας ότι «για εμένα, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν η ερμηνεία που έπρεπε να αποσπάσω από τον έφηβο Χρήστο Ράπτη για τον απαιτητικό, συμπρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, τον Τιμ, τον αδερφό του Boss Baby, ο οποίος με συγκίνησε με την εξαιρετική ερμηνεία του, σ’ έναν καλογραμμένο ρόλο με ιδιαίτερο χιούμορ».

*Η ταινία θα παιχθεί & σε 3D.

Διάρκεια: 98 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture