Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ήμουν σε άμυνα λέει ο παραολυμπιονίκης, για τη δολοφονία του 47χρονου στο Μοσχάτο

Ήμουν σε άμυνα λέει ο παραολυμπιονίκης, ...

Νέα στοιχεία

Νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν σύμφωνα με πληροφορίες  στην υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου χθες βράδυ στο Μοσχάτο, από τον 39χρονο παραολυμπιονίκη μέσα στο πρακτορείο που έχει  ο παραολυμπιονίκης, στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο παραολυμπιονίκης είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν στο πρακτορείο του και ήρθε ο άνδρας αυτός,  ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου εκεί κοντά, για να ξεκαθαρίσουν προσωπικό τους ζήτημα.

Όπως είπε ο 47χρονος, είχε ενοχληθεί που ο 39χρονος είχε σχέσεις με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου.

Δεν άργησε να ξεσπάσει καυγάς και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι έξω στην γειτονιά.

Σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο παραολυμπιονίκης στους αστυνομικούς, ο 47χρονος προσπάθησε να τον πυροβολήσει με ένα πιστόλι και πάνω στην πάλη που ακολούθησε, το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο 47χρονος έπεσε νεκρός.

Το όπλο τύπου Zastava,  βρέθηκε πεσμένο στο πάτωμα και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε μέσα πέντε σφαίρες.

Οι μαρτυρίες των περιοίκων συγκλονίζουν. Μέσα στη νύχτα ακούστηκαν φωνές. Ο 39χρονος και ο 47χρονος ακούγονταν να φωνάζουν.

Αντάλλασσαν βαριές κουβέντες. Ο καβγάς, λένε οι περίοικοι κράτησε ώρα. Ξαφνικά ακούστηκε ήχος πυροβολισμού και όλα τελείωσαν.

Οι περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο η Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικοί είδαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr ένα άτομο με αναπηρία να απομακρύνεται, αλλά δεν μπόρεσαν να συνδέσουν την παρουσία του με το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρολά του πρακτορείου κατεβασμένα. Όταν τα “σήκωσαν” είδαν μέσα σε μια λίμνη αίματος έναν άνδρα.

Αμέσως ζήτησαν από περιοίκους να τους ενημερώσουν για τον ιδιοκτήτη και τότε εκείνοι τους υπέδειξαν το σπίτι του παραολυμπιονίκη το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Οι αστυνομικοί πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο για ληστεία κατά τη διάρκεια της οποίας ο ιδιοκτήτης δέχθηκε τα πυρά των κακοποιών και έτσι πήγαν στο σπίτι με στόχο να εντοπίσουν κάποιους από τους συγγενείς του ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Μοσχάτο: Άγρια δολοφονία υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ - Δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις