Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΙΔΑΜΕ «ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ»: ΓΕΛΙΟ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ- Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΦΩΤΗΛΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΘΥΡΩΡΟΣ ΜΑΖΙ

ΕΙΔΑΜΕ «ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ»: ΓΕΛΙΟ, ΚΙΝΗΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ροζ» ξενοδοχείο στην Αγίου Διονυσίου

Καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα της, Πέμπτη βράδυ, η κωμική παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά», μια πικάντικη παριζιάνικη φάρσα παρεξηγήσεων για την συζυγική απιστία, την οποία σκηνοθέτησε με κέφι, ρυθμό και μαεστρία ο Μίλτος Νίκας, συντονίζοντας 14 συμπολίτες ερασιτέχνες ηθοποιούς. Οι θεατές έδειξαν να ευχαριστήθηκαν πολύ, γελώντας με τα διαδοχικά μπερδέματα που προκάλεσε η «πεσμένη» ερωτική ζωή του κεντρικού ζευγαριού (Ιάσονας Φωτήλας, Γιολάντα Δελή) ενώ «μορφή» του έργου ήταν ασυζητητί ο Λεωνίδας Ευφραιμίδης ως… ισπανόφωνος απειλητικός πιστολέρο.

 

Καλοβαλμένα κοστούμια εποχής, ένα σαλόνι με θέα στον Πύργο του Αιφελ και ένα κακόφημο ξενοδοχείο με πόρτες που ανοιγόκλειναν ακατάπαυστα. Εδώ ξετυλίχθηκε το «κουβάρι», που απαιτούσε όχι μόνο κωμικό ταμπεραμέντο αλλά και αντοχές για πολύ τρέξιμο από το θίασο. Η απόδοση ξεπερνούσε το «πήγα θέατρο να δω τους φίλους μου να παίζουν», αφού πραγματικά περνάς καλά βλέποντας αυτή την καλοκουρδισμένη παράσταση.

 

 

Ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας εμφανίζεται σε διπλό ρόλο, του συζύγου και του σωσία του, θυρωρού ξενοδοχείου, οπότε ξεδιπλώνει εντυπωσιακά την υποκριτική του στόφα-μοναδικός στις εκφραστικές εναλλαγές του προσώπου του. Πολλά τα γέλια όταν τον κλωτσούσε ο πρώην συνταγματάρχης ξενοδόχος (ο δρομέας Θόδωρος Πούλιας). Η Γιολάντα Δελή ως σύζυγος «Ραυμόνδη» που αμφισβητούσε την πίστη του άνδρα της υποκινώντας όλη την ιστορία έπαιξε με φυσικότητα και άνεση ενώ εντυπωσιαστήκαμε με το εξαιρετικά δουλεμένο «λεκτικό πρόβλημα» του Γιάννη Πετρούτσου. Το ζευγάρι Νάντιας Κωνσταντινίδη και Λεωνίδα Ευφραιμίδη «έγραψε» και σαν εικόνα και ερμηνευτικά: από τη μια το «ντεβορέ» μπελ επόκ μάξι με τα φτερά, το αστικό στήσιμο και οι … «ζουζουνιές», από την άλλη ο εμμονικός ισπανός με τα πιστόλια (κάποια στιγμή κυνηγώντας την γίνεται και Φούντας στη «Στέλλα»).

 

Ολοι όμως στους ρόλους τους –κατά κοινή ομολογία του κόσμου- ανταποκρίθηκαν άρτια (Λάκης Βανταράκης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Αναστασία Μαρκάκη, Μάκης Νικολόπουλος, Τζίμης Πολίτης, Μάρω Σκούτα, Κώστας Τσορτός, Σεσίλια Χαρμπίλα).

 

Στην πρεμιέρα, το θέατρο ήταν κατάμεστο και ανάμεσα στους θεατές ήταν οι Νίκος Νικολόπουλος, Τασία Μανωλοπούλου, Κατερίνα Κουμπουρλή, Βικτωρία Αγγελοπούλου, Βούλα Φλωράτου, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του εμπορικού και καρναβαλικού κόσμου.

*«Οι ψύλοι στ’ αυτιά» θα συνεχιστούν ως την Κυριακή των Βαίων, Τετάρτη-Κυριακή στις 9.15 στο Επίκεντρο. Κλείστε θέση, θα ξεχαστείτε από τα δύσκολα, τα καθημερινά…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View