Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 30 Μαρτίου στην Πάτρα το κοινωνικοδραματικό φιλμ «The Shack – Αναζητώντας την αλήθεια»

Έρχεται 30 Μαρτίου στην Πάτρα το κοινωνι...

Βασίζεται σε μπεστ σέλερ βιβλίο και παίζουν οι Σαμ Ουόρθινγκτον και Οκτάβια Σπένσερ

Καλά τα έχει πάει εμπορικά η κοινωνικοδραματική ταινία «The Shack – Αναζητώντας την αλήθεια» που σε τρεις εβδομάδες προβολής στις ΗΠΑ έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 45 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Σαμ Ουόρθινγκτον και η βραβευμένη με Όσκαρ και υποψήφια και φέτος για το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου για τις «Αφανείς Ηρωίδες», Οκτάβια Σπένσερ, πρωταγωνιστούν στο συγκινητικό αυτό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης ενός πατέρα, μετά από μία οικογενειακή τραγωδία.

ΣΥΝΟΨΗ

Βασισμένο στο best-seller των New York Times, το «Αναζητώντας την Αλήθεια» (πρωτότυπος τίτλος The Shack, ελλην. μετάφρ. Η Καλύβα) μας μεταφέρει στο εμψυχωτικό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης ενός πατέρα. Μετά από μία οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ (Σαμ Ουόρθινγκτον), βυθίζεται στην κατάθλιψη, κάτι που τον οδηγεί στην αμφισβήτηση των πιστεύω του. Την ώρα που αντιμετωπίζει μία βαθιά κρίση πίστεως, θα λάβει ένα μυστηριώδες γράμμα που τον καλεί σε μία απομονωμένη καλύβα στο ορεινό Όρεγκον.

Το φιλμ, το τρέιλερ του οποίου ήδη παίζεται στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, θα αρχίσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Μαρτίου 2017.

Το βιβλίο «Η Καλύβα» κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Κέδρος. Το σενάριο υπογράφουν οι Τζον Φούσκο, Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον και Άντριου Λέιναμ. Το βιβλίο του Ουίλιαμ Π. Γιανγκ, «Η Καλύβα» έχει αποτελέσει φαινόμενο στον εκδοτικό χώρο, καταφέρνοντας να μείνει στη λίστα των best-sellers των New York Times για πάνω από 70 εβδομάδες, ενώ μεταφράστηκε σε 40 γλώσσες και πούλησε 22 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το θέμα  που πραγματεύεται η ταινία, για την ανθεκτικότητα της ανθρώπινης ψυχής απέναντι στις τραγωδίες και τη δύναμη του να συγχωρείς το ασυγχώρητο, προσέλκυσε πολλούς υποψήφιους συντελεστές για το φιλμ: «Τόσο πολλοί άνθρωποι ήθελαν να αναμιχθούν στο πρότζεκτ», αναφέρει ο παραγωγός, Τζιλ Νέτερ. «Είτε επρόκειτο για κάποιο μέλος του συνεργείου, είτε για κάποιον κομπάρσο, ή απλά για κάποιον από τη γειτονιά που γυρίζαμε την ταινία, όλοι μου έλεγαν κάποια προσωπική ιστορία από το πόσο άγγιξε τη ζωή τους το βιβλίο. Ήταν εκπληκτικό».

Ο ίδιος ο Νέτερ ήξερε πως αυτό το βιβλίο είχε τέτοια δυναμική που έπρεπε να μεταφερθεί στον κινηματογράφο, τα εύσημα όμως θα πρέπει να δοθούν στη γυναίκα του και συμπαραγωγό, Λάνι Άρμστρονγκ Νέτερ, η οποία είπε πως «διάβασα το βιβλίο πριν οκτώ χρόνια, και δε μπορούσα να ξεκολλήσω! Αγόρασα κούτες με αντίτυπα και άρχισα να τα μοιράζω στους φίλους μου. Άλλαξε τη ζωή μου, με το μήνυμα της αγάπης, της πίστης και της συγχώρεσης. Έδωσα το βιβλίο στον άνδρα μου και του είπα ‘πρέπει να το κάνεις ταινία’!».

Η διάρκεια της ταινίας είναι 132 λεπτά.

Παίζουν ακόμα οι Τιμ ΜακΓκρόου, Άλις Μπράγκα, Ράντα Μίτσελ και Αβραάμ Αβίβ Αλούς.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture