Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

O Δημήτρης Σειρηνάκης (της Sirina) νέος πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας

O Δημήτρης Σειρηνάκης (της Sirina) νέος ...

Εχει περάσει ως αθλητής από το χώρο της πυγμαχίας

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της ελληνικής εταιρείας ερωτικών ταινιών, είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Ο κ. Σειρηνάκης, ο οποίος έχει περάσει ως αθλητής από το χώρο της πυγμαχίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΟΠ, αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κανονισμών, Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Έφορος Εθνικών Ομάδων.

Ο επιτυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας στο χώρο των ερωτικών ταινιών, σε συνεργασία με το ΔΣ της ΕΟΠ, θα είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό, την οργάνωση και τέλεση των πανελληνίων πρωταθλημάτων, την υποστήριξη των Εθνικών Ομάδων, την αξιολόγηση και σύνθεση των ελληνικών αποστολών στις διεθνείς διοργανώσεις και τη συγκρότηση της επαγγελματικής πυγμαχίας σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

«Με τη βεβαιότητα ότι θα ενεργήσετε ευσυνείδητα, ανιδιοτελώς και με βασικό κίνητρο την αγάπη σας για το άθλημα της Πυγμαχίας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλωσορίζει στη Διοικητική δομή της Ομοσπονδίας, σας εύχεται καλή επιτυχία και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και βοήθεια στο έργο σας», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠ, Κώστας Γαζής.

Από την πλευρά του ο κ. Σειρηνάκης είπε πως «είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για εμένα και σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου σε ένα άθλημα που έχω υπηρετήσει , που αγαπώ και που μου έχει προσφέρει και αυτό τόσα πολλά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυγμαχία: Πέμπτος ο Καλαμάρας στη Ρουμανία-Για αδικία κάνει λόγο η Ελληνική Ομοσπονδία


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports