Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Επίσημα εγκαίνια σήμερα στο King George Hall

Πάτρα: Επίσημα εγκαίνια σήμερα στο King ...

Ένας πολυχώρος εκδηλώσεων στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου

Σήμερα γίνονται τα επίσημα εγκαίνια του πολυχώρου “King George Hall” στην Πάτρα. Ο πολύ όμορφος χώρος εκδηλώσεων στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου έχει ανοίξει τις «πύλες» του από την 1η Φεβρουαρίου και σήμερα στις 20:00 κάνει τα εγκαίνιά του.

Το King George Hall βρίσκεται στον πρώτο όροφο του γωνιακού κτιρίου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας, στη συμβολή της περιμετρικής της πλατείας με την οδό Γεροκωστοπούλου, εκεί που επί χρόνια λειτουργούσε η αίθουσα εκδηλώσεων «Σεμέλη». Ειδικά συνεργεία υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου αρχιτέκτονα εργάζονται επί μέρες, καθιστώντας τον χώρο αγνώριστο, φρέσκο και κυρίως… πολυχώρο.

Ο νέος αυτός πολυχώρος είναι σχεδιασμένος για να φιλοξενεί ποικιλία εκδηλώσεων, από συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις βιβλίων, μικρές συνεστιάσεις μέχρι μεγάλα συνέδρια, δεξιώσεις και live μουσικές βραδιές.

Κάθε μία από τις δύο ανεξάρτητες αίθουσες διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις ήχου, φώτων και άλλων απαραίτητων υποδομών, αλλά και η ενιαία αίθουσα σε όλη την έκταση του ιστορικού κτιρίου διαμορφώθηκε πλέον με τρόπο που να μπορεί να στεγάζει δράσεις και δραστηριότητες που απευθύνονται σε μεγαλύτερα κοινά.

Η δε θέα των αιθουσών στην κεντρική πλατεία της πόλης είναι εξαιρετική, μέσα από μια μοναδική οπτική γωνία, που προσφέρει ο άριστος συνδυασμός τοποθεσίας και ύψους. Γάμοι, βαφτίσεις, δεξιώσεις και συνεστιάσεις ειδικών περιστάσεων έχουν πλέον στο κέντρο της πόλης τον ιδανικό χώρο όπου μπορούν να στεγαστούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2610243003, προκειμένου να κλείνουν τα ραντεβού τους για να επισκεφτούν το χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες: http://kinggeorgehall.gr/ και fb: King George Hall.

 

 

King George Hall στην Πλατεία Γεωργίου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life