Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χυδαία σεξιστική επίθεση στη Σία Αναγνωστοπούλου για τις "πουτάνες του νότου"-Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ την αποκάλεσε "τσατσά"-Η απάντησή της- ΦΩΤΟ

Χυδαία σεξιστική επίθεση στη Σία Αναγνωσ...

Χαμός στο διαδίκτυο χθες το βράδυ

Η Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε χθες στον Γερούν Ντάισελμπλουμ και τους σεξιστικούς αλλά και ρατσιστικούς του ισχυρισμούς για τις χώρες του Νότου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε την ανάρτηση ως «μια "πουτάνα" του Νότου». Η ανάρτησή της κέρδισε τις εντυπώσεις και έγινε viral.

 

Η Σία Αναγνωστοπούλου κατά Ντάισελμπλουμ - Η βουλευτής Αχαΐας υπογράφει ως μια ''Πουτάνα του Νότου"!

Ωστόσο ο Διευθυντής του Συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με ένα ανεκδιήγητο tweet προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Στο tweet που βρίθει σεξισμού και χυδαιότητας και ουδεμία σχέση έχει με πολιτικό πολιτισμό ή κριτική, ο Εμμανουήλ Κούλας αναφέρει: “Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου”. Όπως αναμενόταν, το χυδαίο σχόλιο ξεσήκωσε τους χρήστες των social media που κατέκριναν το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό του υπό τη γενική κατακραυγή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δήλωση καταδίκης από τη Νέα Δημοκρατία, για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Διευθυντή Θεσσαλονίκης της Νεολαίας του Κόμματος γεγονός που σχολίασε και η ίδια η Σία Αναγωνστοπούλου στο λογαριασμό της στο Facebook αναφερόμενη στη χυδαία προσωπική επίθεση που δέχτηκε.

"Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβανεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτανα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή...." έγραψε η βουλευτής Αχαΐας.

*με πληροφορίες από newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις