Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Με άρωμα Σούπερ Λίγκα - Η Παναχαϊκή υποδέχεται (19.00) τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο: Με άρωμα Σούπερ Λίγκα - Η Πα...

Σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς

Γεύση από Σούπερ Λίγκα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σήμερα οι Πατρινοί φίλαθλοι, που θα βρεθούν στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί το φιλικό της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό. Μία κορυφαία ομάδα της μεγάλης κατηγορίας θα βρεθεί στην Αγυιά.

Ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών οι φίλοι της πατρινής ομάδας, οι οποίοι επί της ουσίας θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν δύο ιστορικές ομάδες του ποδοσφαίρου να αγωνίζονται έστω και σε φιλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει στην Πάτρα με μοναδικούς απόντες τους διεθνείς του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να θέλει να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες του κόντρα στην Παναχαϊκή.

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή.

Ένας αγώνας που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν όταν η Παναχαϊκή φιλοξενούσε και έπαιζε στα ίσια τον Παναθηναϊκό για την Α' Εθνική τότε.

Και βέβαια ο μεγάλος στόχος των "κοκκινόμαυρων" είναι να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλαόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας την αρχή με το σημερινό φιλικό.

Άλλωστε ότι η Παναχαϊκή είναι αποδεκτή από τις μεγάλες ομάδες φαίνεται και από το γεγονός του ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα οι "πράσινοι" θα έρθουν στην Πάτρα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αχαιός Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Σιδέρη και Φίλιππο Οικονόμου και τέταρτο τον Γιάννη Καλύβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports