Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Ίαν Στρατής, Rec και Έλενα Τσαγκρινού στην ελληνική μεταγλώττιση του φιλμ "Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό"

Οι Ίαν Στρατής, Rec και Έλενα Τσαγκρινού...

Θα προβληθεί και στην Πάτρα από 30 Μαρτίου

Όπως ήδη γράψαμε, σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες και με καινούργιους συνοδοιπόρους, μπλέκονται τα αγαπημένα σε όλους Στρουμφάκια στη καινούργια ταινία της Sony, «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 σε διανομή της Feelgood και αναμένεται για προβολή και στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα στη νέα ταινία, δίπλα στον Μπαμπαστρούμ και τη Στρουμφίτα (με τις φωνές των  Ντίνου Σούτη και Χρύσας Διαμαντοπούλου αντίστοιχα στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια), ηγετικό ρόλο αναλαμβάνουν ο Σπιρτούλης και ο Σκουντούφλης, που ζωντανεύουν με τις φωνές τους ο frontman των MadStreet, Ίαν Στρατής και ο παρουσιαστής του RISE, Σπύρος Μαργαρίτης αντίστοιχα.

Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος των REC, ο frontman Άρης Λουμάκης και ο Μάικ Βασιλειάδης, παίρνουν και αυτοί μέρος στη μεγάλη Στρουμφο-οικογένεια, δανείζοντας τις φωνές τους σε αγαπημένους χαρακτήρες. Βεβαίως, δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι γυναίκες από την παρέα: η παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά δανείζει τη φωνή της στην Στρουμφο-Κρινιώ ενώ η τραγουδίστρια των Otherview,  Έλενα Τσαγκρινού, δανείζει τη φωνή της στη Στρουμφ-Ανθή – και οι δύο brand new χαρακτήρες στη νέα ταινία, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στους τίτλους τέλους ακούγεται το τραγούδι «Μη Φοβάσαι» που έγραψαν ειδικά για την ελληνική εκδοχή της ταινίας οι Mad Street. Πρόκειται για ένα τραγούδι φρέσκο, παιχνιδιάρικο και groovy που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Σύμφωνα με το στόρι, στη νέα αυτή, κινηματογραφική εκδοχή των Στρουμφ, μόνο με κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ.

Σε αυτή τη καινούργια ιστορία, συνοδοιπόροι των ήδη γνωστών μας ηρώων, θα είναι και καινούργιοι χαρακτήρες, που θα κάνουν για 1η φορά την εμφάνισή τους σε αυτή την ταινία.

Το φιλμ θα προβληθεί μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Kelly Asbury

Σενάριο (Βασισμένο στους χαρακτήρες του Peyo): Stacey Harman, Pamela Ribon

Μουσική: Christopher Lennertz

Στα ελληνικά ακούγονται: Ντίνος Σούτης, Σπύρος Μαργαρίτης, Μάικ Βασιλειάδης, Πέτρος Δαμουλής, Χρήστος Θάνος, Ίαν Στρατής, Αντώνης Θυσιάδης, Πέτρος Δαμουλής, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Άρης (REC) Λουμάκης, Τζένη Μελιτά, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Έλενα Τσαγκρινού, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Άντρια Ράπτη, Ιφιγένεια Στάικου.

Στην αμερικανική εκδοχή της ταινίας ακούγονται: Demi Lovato, Rainn Wilson, Joe Manganiello, Jack McBrayer, Danny Pudi, Michelle Rodriguez, Ellie Kemper, Ariel Winter, Mandy Patinkin Julia Roberts.

Διάρκεια: 99 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture