Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Εντυπωσιάστηκε με τα Αχαϊκά Προϊόντα η Ελένη Ψυχούλη στην Food Expo

Εντυπωσιάστηκε με τα Αχαϊκά Προϊόντα η Ε...

Ενημερώνεται πάντα για τις νέες γεύσεις

Το περίπτερο του Achaia Fest - Achaia Taste στην έκθεση Food Expo που πραγματοποιήθηκε από 19 έως 21 Μαρτίου στην Αθήνα επισκέφθηκε η Ελένη Ψιχούλη και εντυπωσιάστηκε από τα Αχαϊκά προϊόντα. Η γνωστή δημοσιογράφος γνώριζε εξάλλου τα προϊόντα Κάστρο, όπως είπε στον Γιώργο Χάχαλη της ομώνυμης ποτοποιίας.

Εντυπωσιάστηκε από τα προϊόντα τρούφας "Ύδνον" του Πατρινού Δημήτρη Δημόπουλου, ενώ ενημερώθηκε για όλες τις αχαϊκές γεύσεις όπως το ούζο με γεύση πορτοκάλι και άλλες γεύσεις της ποτοποιίας Λουκάτος, τα ποτά  των ποτοποιιών Vantana, Camaris, Πιλαβάς, την ροδοζάχαρη από την Μονή Ταχιαρχών Αιγίου, "οι πρώτοι διδάξαντες", μας είπε χαρακτηριστικά, τα γλυκά κουταλιού της Iamvi που φτιάχνονται με παραδοσιακό τρόπο στην Πάτρα, αλλά και για την μεγάλη ποικιλία των αχαϊκών κρασιών (Ρούβαλη, Παρπαρούση, Γιαννόπουλου, Κολυπέρα, Δημακόπουλου).

Η Ελένη Ψυχούλη ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες γεύσεις και σε αυτό το πλαίσιο ξεναγήθηκε στην έκθεση Food Expo παίρνοντας μια γεύση από τα νέα ελληνικά προϊόντα.

Όλες οι Αχαϊκές Επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην Food Expo - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ Αχαϊκών Προϊόντων και Επιχειρήσεων τον Μάιο στο κέντρο της Πάτρας - Ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου!

Στο περίπτερο του Achaia Fest - Achaia Taste

Στο περίπτερο του Achaia Fest - Achaia Taste

Στο περίπτερο του Achaia Fest - Achaia Taste

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life