Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλτα από...ψηλά στη μικρή περιμετρική της Πάτρας - Εντυπωσιακές εικόνες από το drone του thebest.gr - ΒΙΝΤΕΟ

Βόλτα από...ψηλά στη μικρή περιμετρική τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Προχωρούν οι εργασίες

Δείτε από ψηλά και μέσω drone που βρίσκεται σήμερα η μικρή περιμετρική της Πάτρας. Μόλις ολοκληρωθεί η Μικρή Περιμετρική Πατρών θα μπορέσει να συνδέσει την είσοδο της Πάτρας και συγκεκριμένα την Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου με τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, καθώς επίσης θα συνδέσει τις νότιες με τις ανατολικές περιοχές.

Το thebest.gr, σήμερα σας παρουσιάζει εικόνες από ψηλά του εργοταξίου της Μίνι Περιμετρικής της Πάτρας. Ενός έργου ταλαίπωρου που έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και χρόνια και που τώρα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που είναι και ο φορέας υλοποίησής του δεσμεύεται ότι θα δοθεί σε κυκλοφορία μέσα στο 2017.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 26.094.341,65 ευρώ με τίτλο «Ολοκλήρωση Κατασκευής Μικρής Περιμετρικής Οδού Πατρών και Κατασκευή Αγωγού Ομβρίων Σ1 περιοχής Αρόης» και μήκους 3,2 χιλιομέτρων.

Μπορεί τα όσα πρέπει να γίνουν ακόμα να είναι πάρα πολλά ωστόσο οι αρμόδιοι φορείς επιμένουν ότι ως το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί. Την αισιοδοξία τους δεν φαίνεται συμμερίζεται μερίδα των κατοίκων των περιοχών από όπου περνάει ο δρόμος οι οποίοι θεωρούν, ότι είναι πιθανόν να χρειαστεί κάποια παράταση.

Πάντως όπως βλέπετε και από τις εικόνες μέσω drone είναι αρκετά τα κομμάτια που πρέπει ακόμη να ολοκληρωθούν.

Το πρώτο έργο «Κατασκευή Οδού Κανακάρη» είναι συνολικού προϋπολογισμού 12.300.838,99 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας 2007-2013 και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πατρέων.

Το δεύτερο έργο «Κατασκευή Μικρής Περιμετρικής Πατρών», ύψους 33.897.549,74 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και όταν ολοκληρωθεί θα δοθεί μια οδική αρτηρία μήκους 3,2 χιλιομέτρων με σύγχρονες προδιαγραφές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις