Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: «Στοπ» Πελετίδη στις επιστολές για τις απλήρωτες κλήσεις – Σε εξέλιξη το Δημοτικό Συμβούλιο – ΔΕΙΤΕ LIVE

Πάτρα: «Στοπ» Πελετίδη στις επιστολές γι...

Λουκέτο στην ΑΔΕΠ

Ο Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, στην αρχή της συνεδρίασης, για το θέμα των επιστολών που αφορούν απλήρωτες κλήσεις περασμένων χρόνων, που έστειλαν οι οικονομικές υπηρεσίες, κάνοντας γνωστό, ότι με εντέλλεστε προς τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, ζητά να ανασταλεί η αποστολή των σχετικών ενημερωτικών επιστολών.

Στο εντέλλεστε ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής: «Να αναστείλετε την αποστολή ενημερώσεων που αφορούν κλήσεις – πρόστιμα παρελθόντων ετών, όπως σχεδιάζεται από την υπηρεσία σας.

Για το θέμα αυτό, μετά από συνάντηση και επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών,  υπάρχει η δέσμευση ότι άμεσα, έως το τέλος Μαρτίου, θα εισαχθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, στο οποίο υπάρχουν ρυθμίσεις για κλήσεις και άλλου είδους οφειλές. Σε διαφορετική περίπτωση θα έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, απαιτείται άλλου είδους αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, που αφορά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι είναι εν ισχύ τα υπ’ αρ. 4025/21-9-2016 και 4905/19/11/2015 έγγραφα (αντίγραφα των οποίων σας επισυνάπτουμε). Αυτά που αφορούν στις οφειλές πάνω από 50.000 €, καθώς επίσης η μη αποστολή στην ΔΟΥ βεβαιωμένων καταστάσεων, για τις υπόλοιπες κατηγορίες».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, στο κτίριο Λαδόπουλου. Το Σώμα καλείται να αποφασίσει για τις διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου, όπως του Κοινωνικού Οργανισμού, του Πολιτιστικού Οργανισμού και του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Στην ίδια συνεδρίαση θα αποφασιστεί και το κλείσιμο της ΑΔΕΠ.

Παρακολουθείστε απ’ ευθείας της συνεδρίαση εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις