Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Εξιτήριο παίρνει από το νοσοκομείο ο Πατρινός γιατρός, που τραυματίστηκε στο "Ελπίς"

Εξιτήριο παίρνει από το νοσοκομείο ο Πατ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ακόμα αναμένει απαντήσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 26χρονο Πατρινό γιατρό Νίκο Βίτσα, ο οποίος τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στο νοσοκομείο "Ελπίς", όταν έπεσε από σκάλα. Ο γιατρός από την Πάτρα, σήμερα πιθανότατα παίρνει εξιτήριο, μια και η κατάσταση της υγείας του εξελίχθηκε καλά. Ο γιατρός είχε υποστεί σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις.

Σταδιακά αποσωληνώθηκε, στη συνέχεια βγήκε από την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γεννηματάς και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, ενώ σήμερα αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο, όπως επιβεβαιώνει στο thebest.gr και η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά Ματίνα Παγώνη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΙΝΑΠ έχει ζητήσει επισήμως από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου "Ελπίς" να απαντήσει στα ερωτήματά της σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα.

"Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ συμπαραστέκεται στον συνάδελφο ειδικευόμενο γιατρό, και στην οικογένειά του, που εν ώρα υπηρεσίας υπέστη σοβαρό τραυματισμό και ζητά να γίνει πλήρη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στο τραγικό αυτό συμβάν.Ευχόμαστε στον συνάδελφο γρήγορη και πλήρη ανάρρωση" ανέφερε η ΕΙΝΑΠ στις 14 Μαρτίου, σε ανακοίνωσή της.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, όπως είπε η κ. Παγώνη, δεν έχουν λάβει απαντήσεις.Αρχικά  η ΕΙΝΑΠ σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι η πτώση προήλθε λόγω υποχώρησης της κουπαστής της σκάλας, κάτι που διέψευσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου "Ελπίς".

Η ανακοίνωσή της στις 14 Μαρτίου είχε ως εξής:

"Η Διοίκηση του Γ.Ν.Α «Η ΕΛΠΙΣ» στέκεται δίπλα στον άτυχο ειδικευόμενο ιατρό και στην οικογένεια του στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του Νοσοκομείου.

Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου ιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Διοίκηση θα διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού η οποία  βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.  Σας ενημερώνουμε ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία ιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το Νοσοκομείο μας και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στον ειδικευόμενο ιατρό. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ίδιο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του".

Βγαίνει από την Εντατική ο Πατρινός γιατρός, μετά το ατύχημα στο "Ελπίς"

Αποσωληνώθηκε ο 26χρονος Πατρινός γιατρός, που τραυματίστηκε στο "Ελπίς"

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 26χρονου Πατρινού γιατρού Νίκου Βίτσα- Το ιατρικό ανακοινωθέν

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being