Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Πέμπτος ο Καλαμάρας στη Ρουμανία-Για αδικία κάνει λόγο η Ελληνική Ομοσπονδία

Πυγμαχία: Πέμπτος ο Καλαμάρας στη Ρουμαν...

Ο Έλληνας μποξέρ ηττήθηκε 3-2 στα προημιτελικά από τον Ουκρανό Στέπαν Γκρεκούλ

Την 5η θέση στα 81 κιλά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πυγμαχίας U22 που φιλοξενείται στην πόλη Μπράιλα της Ρουμανίας, κατέλαβε ο Πολυνείκης Καλαμάρας. Ο Έλληνας μποξέρ, στα προημιτελικά της κατηγορίας του, ηττήθηκε 3-2 από τον Ουκρανό Στέπαν Γκρεκούλ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ημιτελικών και ως εκ τούτου και εκτός μεταλλίων.

Για κατάφωρη αδικία εις βάρος του Καλαμάρα από τον Άγγλο διαιτητή, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.

«Διερωτώμεθα κύριε Διαιτητά εξ Αγγλίας πόσες συστάσεις έπρεπε να δώσετε ώστε να αποφασίσετε ότι πρέπει να το επισημοποιήσετε και να δώσετε έστω μία επίσημη παρατήρηση στον Ουκρανό πυγμάχο. Και αυτά δεν τα λέμε έτσι.

Όταν εσείς διαπιστώνατε ότι ο Ουκρανός πυγμάχος καθ όλη την διάρκεια του αγώνα συνεχώς έμπαινε με το κεφάλι σαν Ταύρος σε υαλοπωλείο και του δίνατε συστάσεις για αυτό, εμείς απλώς διερωτώμεθα γιατί αυτό το αποτέλεσμα, 3 κατά και 2 υπέρ;

Δηλαδή το ότι ο Καλαμάρας τον σφυροκοπούσε ασταμάτητα καθ όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά στον 3ο γύρο , για όλους εσάς δεν λέει τίποτα αυτό; Δε θα μοιρολατρίσουμε όμως γιατί στην ψυχή όλων όσων παρακολούθησαν τον αγώνα Νικητής είναι ο Πολυνείκης.

Να λοιπόν γιατί φωνάζουμε για τους παρτάκηδες Έλληνες που είναι σε θέση της ΑΙΒΑ με την βοήθεια της ΕΟΠ. Γιατί η βοήθεια που ζητάμε κύριοι δεν είναι ότι και καλά πρέπει να Νικήσουμε, ζητάμε να υψώσετε την φωνή σας σε τέτοιες περιπτώσεις και να μην επιτρέπετε να αδικούν τους Έλληνες πυγμάχους , αυτό και μόνο ζητάμε, άλλως παραιτηθείτε αμέσως.

Οι πυγμάχοι μας απέδειξαν και σε αυτή την διοργάνωση ότι μόνο εύκολοι αντίπαλοι δεν είναι και τους ευχαριστούμε για την υπέροχη και καταπληκτική εμφάνιση τους , ψηλά το κεφάλι παιδιά , η Διοίκηση αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για όλους σας και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυγμαχία: "Έλαμψαν" στη Θεσσαλονίκη οι Βοxerinos


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports