Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον Πλατανιά

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον Πλατανιά

Οι Χανιώτες επιβλήθηκαν με 1-0 του Ηρακλή στα Περιβόλια

Το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο 78΄ έδωσε τη νίκη στον Πλατανιά με 1-0 επί του Ηρακλή, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Πέντε... στροφές πριν το φινάλε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δείχνει πως είναι η μοναδική σοβαρή απειλή για την 5η της κατάταξης, ΑΕΚ, στη μάχη των play off.

Με τη νίκη αυτή οι Χανιώτες «έσπρωξαν» ακόμη περισσότερο τον Ηρακλή προς την Football League, που πάλεψε το ματς, είχε μία-δυο καλές φάσεις αλλά οι περισσότεροι παίκτες του μοιάζουν να έχουν αποδεχτεί το τι θα ακολουθήσει.

Παιχνίδι χωρίς... ίχνος ευκαιρίες παίχτηκε στο πρώτο 45λεπτο. Ο ρυθμός του ήταν καλός σε γενικές γραμμές, ωστόσο, τα λάθη των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων ήταν πολλά με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στον «Γηραιό», στο 17΄, με τον Αγγελόπουλο να πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Σωτηρίου να μπλοκάρει.

Με δύο καλές φάσεις για τους Θεσσαλονικείς ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Στο 49΄ το σουτ του Δώνη έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κούρου στο 55΄.

Η εικόνα του Ηρακλή στο ματς ήταν καλύτερη μέχρι το 70΄, αν και οι αλλαγές που έκανε ο Παντελίδης και κυρίως ο Λεοζίνιο δεν βοήθησαν.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και στο 77΄ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Χουάντερσον να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Γιακουμάκη και στη συνέχεια το σουτ Βάντερσον από πλάγια έφυγε άουτ.

Το «γόρδιο δεσμό» για τους Χανιώτες έλυσε στο αμέσως επόμενο λεπτό (78΄) ο Γιακουμάκης, ο οποίος με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν ήταν καθόλου απειλητικοί προς την εστία του Σωτηρίου.

Γκολ: Γιακουμάκης 78’

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (81΄ Μαραγκός), Γιορέντε (46΄ Ντεβέσα), Μανούσος, Στανισάβλιεβιτς (66΄ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος (67΄ Καραγκούνης), Σαραμαντάς (81΄ Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Κούρος, Δώνης, Στάμου, Γροντής, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (66΄ Λεοζίνιο), Περόνε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Νίκη πεντάδας για τον Πλατανιά-"Πέφτει" η Βέροια


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports