Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εγκλωβισμένος στην Αχαϊα ο Σώρρας; Οι εκτιμήσεις των αρχών μετά το στίγμα στο Ρίο κι ο υπαρχηγός που ετοιμάζει εκλογές για νέο αρχηγό

Εγκλωβισμένος στην Αχαϊα ο Σώρρας; Οι εκ...

Οι Αρχές πιστεύουν ότι έχει βρει κρησφύγετο στην Πάτρα

Στην Πάτρα και ειδικότερα σε συγκεκριμένα σπίτια συνεργατών του ψάχνει σύμφωνα με το Newsit η ΕΛ.ΑΣ. των “εθνοσωτήρα” και συνάμα “φαντομά” Αρτέμη Σώρρα, έπειτα από την καταδικαστική απόφαση 8ετους ποινής κάθειρξης που επιβλήθηκε στον ίδιο αλλά και την σύζυγο του από δικαστήριο τις Αχαϊκής πρωτεύουσας, για απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που άλλωστε έχουν αναλάβει το βάρος αναζήτησης του καταζητούμενου πια “τρισεκατομμυριούχου” Α. Σώρρα, αφού πρώτα ερεύνησαν εξονυχιστικά Αεροπορικές και Ακτοπλοϊκές Εταιρείες, διαπιστώνοντας πως ο κάτοχος της “τεχνολογίας του Απόλλωνος”, δεν έχει φύγει από την χώρα, επικέντρωσαν πια τις έρευνες τους στην γενέτειρα του φυγόδικου, εν προκειμένω την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο “στόχαστρο” των Αρχών έχουν μπει στενοί συνεργάτες του Σώρρα από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, οι οποίοι είναι δυνατόν να έχουν προσφέρει δίκτυο κάλυψης και περίθαλψης του συμπατριώτη τους.

Από την ανάλυση που έχουν πραγματοποιήσει οι έμπειροι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής στο βίντεο που ανέβασε ο Α. Σώρρας και καλεί τους οπαδούς του σε πλήρη κινητοποίηση για να... διαφυλάξουν την περιουσία των 600 δις που τους έχει παραχωρήσει, εκτιμούν πως η βιντεοσκόπηση του “διαγγέλματος”, πραγματοποιήθηκε μάλλον σε κάποιο υπόγειο σπιτιού και μάλιστα ο καναπές στον οποίο κάθονταν ήταν παλιός και φθαρμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης στον Α. Σώρρα και την σύζυγο του, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κλείσουν τις διόδους διαφυγής στο ζευγάρι και εκτιμάτε πως τελικά δεν κατάφερε να φύγει γενικώς από το Νομό Αχαΐας, όπου είχαν βρεθεί από την περασμένη εβδομάδα ενόψει του δικαστηρίου.

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι που δήλωνε ο Σώρρας ως μόνιμη κατοικία στην οδό Βοσπόρου στην Ν. Σμύρνη, σε δυο διαμερίσματα στην περιοχή τις Καλλιθέας, όπου διαμένουν στενοί συγγενείς του, σε μια μονοκατοικία στα Μεσόγεια κι ένα διαμέρισμα στο κέντρο τις Αθήνας με αρνητικά αποτελέσματα.

Επίσης τόσο το κινητό τηλέφωνο του κ. Σώρρα όσο και τις συζύγου του, από την στιγμή που έγινε γνωστή η ποινή που τους επεβλήθη έκλεισαν και πλέον δεν υπάρχει στίγμα τους.

 

Ως «προσωπική υπόθεση» χαρακτηρίζει τις περιπέτειες του επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, ο υπαρχηγός του, Βασίλης Θεοδωρόπουλος και προαναγγέλλει την άμεσα εκλογή για την ανάδειξη νέου αρχηγού.Όπως ο ίδιος τόνισε μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, «η Ελλήνων Συνέλευσις είναι αυτόνομη και έχει καταστατικό και θα πάει άμεσα σε εκλογή για την ανάδειξη νέου αρχηγού».

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Αρτέμη Σώρρα τονίζει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται, καθώς μετά την απόφαση του δικαστηρίου δεν είχαν καμία επικοινωνία, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είχε βάλει χέρι στο ταμείο του κόμματος:

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά την απόφαση. Εγώ πάντως δεν συμφωνώ, θα έπρεπε να είχε παραδοθεί. Δεν έχει πάρει τα χρήματα από τα ταμεία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόσκας: Απατεώνας ο Σώρρας, προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη– Στο Ρίο το τελευταίο σήμα από το κινητό του!

Δικηγόρος Σώρρα: Κρύβεται επειδή δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις