Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επεισόδιο στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης κινήθηκε απειλητικά κατά της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου

Επεισόδιο στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης κινήθη...

Στον καυγά παρενέβη ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης που μίλησε για παραλήρημα Κασιδιάρη

Άλλο ένα επεισόδιο από τη Χρυσή Αυγή με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή με τον χρυσαυγίτη βουλευτή να επιτίθεται με ανοίκειο τρόπο στην υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, αποκαλώντας την «αισχρή».

Μάλιστα, οι κάμερες που βρίσκονται στην αίθουσα της Ολομέλειας για την κάλυψη των συνεδριάσεων τον έδειξαν να κινείται απειλητικά προς τα υπουργικά έδρανα.

Στον καυγά παρενέβη ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης που μίλησε για παραλήρημα Κασιδιάρη και ζήτησε να μην γραφτεί τίποτα από όσα έλεγε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στα πρακτικά. Μετά το επεισόδιο οι χρυσαυγίτες αποχώρησαν από την αίθουσα.

Στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Παπανάτσιου υποστήριξε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκαν στη Βουλή για να πλουτίσουν -«Εμείς ξοδεύουμε την αποζημίωση για να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι», είπε, ενώ σε ότι αφορά στα πρόσφατα δημοσιεύματα για τα προνόμια των βουλευτών, υποστήριξε ότι «ο αντικοινοβουλευτικός κιτρινισμός που παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα έχει στόχο να αποδυναμώσει την Βουλή. Εμείς δεν θέλουμε μια Βουλή της αριστοκρατίας αλλά που θα εκπροσωπείται από τις λαϊκές τάξεις. Να το ξανασκεφτούν όσοι συμμαχούν με τον κιτρινισμό». Για την φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης είπε ότι ισχύει ό,τι και για τους υπόλοιπους πολίτες, εκτός από ένα 25% που θεωρείται τεκμαρτό και δεν φορολογείται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις