Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σώρρας είναι παρών στην Ελλάδα, δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ανέφερε ο συνήγορος του Β. Νουλέζας

Ο Σώρρας είναι παρών στην Ελλάδα, δεν έχ...

Ο κ. Νουλέζας πήρε τηλ. τον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Πάτρας, πυρ και μανία εναντίον του κ. Λεπίδα

Ο Αρτέμης Σώρρας της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις, δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Την ίδια ώρα μετά την καταδίκη του σε 8 χρόνια φυλάκισης, τα μέλη της οργάνωσης, την οποία ο ίδιος δημιούργησε, ετοιμάζονται να τον αντικαταστήσουν.

«Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται προφανώς στην Ελλάδα και σύντομα τις επόμενες ημέρες θα είναι παρών, για να υποστηρίξει και να διατρανώσει την αλήθεια και την αθωότητά του», δήλωσε ο συνήγορός του, Βασίλης Νουλέζας από την Κατερίνη.

Στο μεταξύ ο κ. Νουλέζας που φιλοξενήθηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου 2017 και αντιπαρατέθηκε με τον Πατρινό δικηγόρο Φώτη Λεπίδα που μήνυσε τον Αρτέμη Σώρρα, πήρε τηλέφωνο γύρω στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας τον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Πατρών Νίκο Παπάκο στον οποίο και είπε πως είναι πυρ και μανία με την συμπεριφορά και τα λεγόμενα του κ. Λεπίδα απέναντι στον εντολέα του Αρτέμη Σώρρα.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Παπάκος στο thebest.gr, ο κ. Νουλέζας του παραπονέθηκε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του δικηγόρου κ. Λεπίδα και πως θα υποβάλλει έγγραφη αναφορά – καταγγελία στον Δικηγορικό σύλλογο Πατρών, κάτι που ανέφερε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 Νίκο Χατζηνικολάου.

Πάντως όπως μας είπε ο κ. Παπάκος από την ενημέρωση που είχε, δεν είχε κατατεθεί η συγκεκριμένη έγγραφη καταγγελία από πλευράς του κ. Νουλέζα. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Σώρρα έχει ήδη καταθέσει αίτηση αναστολής της απόφασης της περασμένης Παρασκευής και έφεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις