Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τόσκας: Απατεώνας ο Σώρρας, προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη– Στο Ρίο το τελευταίο σήμα από το κινητό του!

Τόσκας: Απατεώνας ο Σώρρας, προσπαθούμε ...

Στο μικροσκόπιο το βίντεο που ανέβασε

20:48 Το τελευταίο στίγμα από το κυνητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Ρίο της Αχαΐας. Συγκεκριμένα, το στίγμα του κινητού του, "έδειχνε" αυτό το σημείο την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και αφού ήδη είχε καταδικαστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, το στίγμα εντοπίστηκε κοντά στο όρο Κατρίτσι. Είναι μία περιοχή πάνω από το Ρίο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ανάμενε την σύζυγό του που εμφανίστηκε στις 09:30 το πρωί στο δικαστήριο μαζί με τον κουνιάδο της.

Στη συνέχεια η γυναίκα του κατευθύνθηκε προς το σημείο που την περίμενε ο σύζυγός της, στην εθνική οδό, προς την Αθήνα. Νωρίς το απόγευμα ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν, ότι πήρε όλα τα μέτρα ασφαλείας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα, κινούμενος ανάμεσα σε Αθήνα και Αχαΐα.

 

18:07 Σε Ελλάδα και στο εξωτερικό αναζητά η Αστυνομία τον Πατρινό Αρτέμη Σώρρα για να τον οδηγήσει στη Δικαιοσύνη μετά τη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου της Πάτρας. Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται και το βίντεο που ανέβασε ο Σώρρας, μετά την καταδίκη του.

Δικηγόρος Σώρρα: Κρύβεται επειδή δέχεται σοβαρές απειλές για τη ζωή του

Μιλώντας το πρωί στον ραδιοσταθμό “ Alpha 98,9”, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τόνισε για το θέμα πως: «Κοιτάζουμε κάθε περίπτωση και εντός Ελλάδος και εκτός Ελλάδος και η απόδειξη του ότι έφυγε είναι απόδειξη του ότι εξαπατούσε τον κόσμο που είναι αποδοχή ουσιαστικά της ενοχής του».

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Τόσκας τόνισε πως:

«Με τον Σώρρα και το κάθε Σώρρα προσπαθούμε να τον οδηγήσουμε εκεί που επιβάλλει και αποφασίζει η δικαιοσύνη για να πάψει ο κάθε απατεώνας και καθένας που κοροϊδεύει τον κόσμο και του τρώει τα λεφτά και τον παραμυθιάζει ότι αυτός έχει τη συνταγή για τον παραμυθένιο κόσμο και όλοι οι άλλοι του λέμε ψέματα. Να πάψουν λοιπόν αυτοί οι τύποι να κοροϊδεύουν όσους μπορούν να κοροϊδεύουν.

Δυστυχώς σε άλλες χώρες που οι μύθοι δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο και ο ρεαλισμός παίζει μεγαλύτερο θα είχε γίνει αντιληπτός νωρίτερα και δε θα εξαπατούσε αυτούς που ήδη εξαπάτησε και οικονομικά αλλά και πολιτικά. Γιατί έκανε τεράστια ζημιά και στο πολιτικό επίπεδο με τα παραμύθια του και τις φασιστικές του απόψεις.»

Όσον αφορά  το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, ο Αρτέμης Σώρρας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε τα εξής: «Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις κύριε Λάμπρου, αλλά θα πρέπει να προβληματιστούμε για το πόσο εύκολα η κοινωνία μας πιστεύει και είναι χαρακτηριστικό των εποχών κρίσεων παγκόσμια ότι οι μύθοι σε εποχές κρίσεων, τα παραμύθια όχι οι μύθοι, είναι κάτι το οποίο πρέπει να υπάρχει στην παράδοσή μας και στα μαθήματα για τα παιδιά μας.

Αλλά τα παραμύθια και τα ψέματα έχουν μεν κοντά ποδάρια αλλά πιάνουν τόπο σε εποχές κρίσης. Τι έγινε στη διάρκεια του πολέμου στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη όσο οι μύθοι και οι ιδέες και οι φασιστικές και τα ψέματα και οι υπερβολές πιάσαν τόπο; Οι μεγαλύτερες υπερβολές που μπορούσαν να υπάρξουν πιάσαν τόπο. Δυστυχώς είναι χαρακτηριστικό των κρίσεων και αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε.»

Το λάθος που περιμένουν οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αργά ή γρήγορα ο Αρτέμης Σώρρας θα κάνει το λάθος και θα επικοινωνήσει με άτομα που είναι στο στενό περιβάλλον του και τότε θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν.  Όπως γράφει το CNN Greece, το ίδιο ισχύει και για το συγγενικό περιβάλλον της συζύγου του η οποία δεν είναι απίθανο να είχε ήδη σχεδιάσει τη φυγή τους πριν ακόμη εμφανιστούν στο δικαστήριο της Πάτρας.

Η ειδική ομάδα που έχει συσταθεί στην ΕΛΑΣ έχει κάνει έρευνες μέχρι στιγμής σε όσα σημεία στην Αττική είχε δηλώσει ως οικία και γραφεία του χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Τίποτα επίσης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον κρύβουν εύπιστοι οπαδοί του στους οποίους φυσικά θα έχει υποσχεθεί "λαγούς με πετραχήλια.

Από χθες έχουν ζητήσει επίσης να τους δώσουν οι αεροπορικές εταιρίες τις λίστες με τους επιβάτες σε βάθος χρόνου όμως ακόμη και 15 ημερών.

Οι αστυνομικοί πάντως περιμένουν ακόμα το πράσινο φως από τον εισαγγελέα για να ερευνήσουν την προέλευση του βίντεο το οποίο ο Αρτέμης Σώρρας ανέβασε στο διαδίκτυο αμέσως μετά την καταδίκη του.

Διαβάστε επίσης:

Άφαντος ο Σώρρας μετά την καταδίκη στην Πάτρα

"Αφορίζει" τον Αρτέμη Σώρρα η Ιερά Σύνοδος!

H επεισοδιακή συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα

"Τσουνάμι" αποκαλύψεων για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα

Στο "μικροσκόπιο" της ΕΛ.ΑΣ το βίντεο του Αρτέμη Σώρρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις