Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς η Αγγελική Νικολούλη συσχέτισε τη δολοφονία του ταξιτζή στη Κηφισιά με την ταινία "Έτερος εγώ"

Πώς η Αγγελική Νικολούλη συσχέτισε τη δο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η μαρτυρία του σκηνοθέτη στην εκπομπή της

Την ταινία «Έτερος εγώ» με τη δολοφονία του οδηγού ταξί στη Κηφισιά συσχέτισε η Αγγελική Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή, μέσα από την εκπομπή της «Φως στο τούνελ». Φαίνεται ότι ο δράστης "μιμείται" κάποια από τα στοιχεία της ταινίας και του τρόπου που λειτουργεί ο δολοφόνος που βλέπουμε σε αυτή.

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ "ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ" ΣΤΗ VESO MARE - ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ "ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ"

Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε ένας «παράξενος» θεατής ο οποίος σε έναν δημόσιο διάλογο μεταξύ των συντελεστών της ταινίας και του κοινού, ρώτησε τον σκηνοθέτη: «Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό όταν γράφατε το σενάριο, πως θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή»;

Αγγελική Νικολούλη: Πότε και γιατί έρχεται στην Πάτρα

«Του απάντησα πως όχι, κάτι τέτοιο δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν έγραφα το σενάριο, διότι δεν κάνω ρεπορτάζ. Κάνω μυθοπλασία. Αν υπήρχε αυτή η σκέψη στους δημιουργούς, δεν θα είχαν γυριστεί τόσες και τόσες ταινίες, όπως η «Σιωπή των Αμνών», το «Seven» και άλλες. Αυτό που εξήγησα στον άνθρωπο που έθεσε την ερώτηση, είναι πως μπορεί η πραγματική ζωή με τη μυθοπλασία να μοιάζουν σε πολλά σημεία, αλλά επί της ουσίας είναι δύο παράλληλοι δρόμοι, ο οποίοι δεν συναντιούνται ποτέ» ανέφερε στη δημοσιογράφο ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας.

Λίγο μετά ο θεατής, που ταιριάζει με το σωματότυπο και την εικόνα που έχουμε για τον δράστη, αποχώρησε διακριτικά από την αίθουσα. Όλα αυτά έγιναν λίγες μέρες πριν την πρώτη απόπειρα δολοφινίας ταξιτζή που σώθηκε ύστερα από πυσροβολισμό στο κεφάλι, μέσα στο ταξί του.

Το τρέιλερ της ταινίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις