Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η ΝΟΔΕ Αχαΐας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε φοιτητής στέλεχος της ΔΑΠ

Πάτρα: Η ΝΟΔΕ Αχαΐας καταδικάζει την επί...

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε φοιτητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Η Νομαρχιακή Διοικούσα επιτροπή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον φοιτητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών – στελέχους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι επιθέσεις που έχουν ως στόχο φοιτητές/σπουδαστές ακόμα και καθηγητές (είναι άλλωστε πρόσφατο το γεγονός της επίθεσης ομάδας αναρχικών  στον καθηγητή του Παντείου κ.  Άγγελο Συρίγο) και γίνονται μέσα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια είναι ασφαλώς σημεία των καιρών της (τύπου) διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ιερά τεμένη της Παιδείας και της Ακαδημαϊκής ελευθερίας, μετατρέπονται για πολλοστή φορά σε χώρους άσκησης ωμής βίας και η καθολικής καταστροφής, εναντίον όσων εκφράζουν διαφορετικές απόψεις από εκείνες που έχουν ορισμένοι.

Κάποια στιγμή το κράτος θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αποκαταστήσει την εκχωρημένη εκ του Ελληνικού Συντάγματος Ακαδημαϊκή ελευθερία των Πανεπιστημίων μας, η οποία δεν γίνεται να νοηθεί  χωρίς την ειρήνη και την τάξη, εντός των ακαδημαϊκών κτιρίων.

Είναι αναγκαίο τέλος, να γίνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι εμείς στη ΝΔ καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται και σε όποιον απευθύνεται στα Πανεπιστήμια και στην κοινωνία.

Ειδικότερα , δε, την επίθεση που έγινε προ ημερών σε φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών – μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ από άγνωστους  κουκουλοφόρους, που είχε σαν αποτέλεσμα να στείλει τον φοιτητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με εγκεφαλική διάσειση και να κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρε καρέ η εισβολή των κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Πατρών- Μαρτυρίες για την επίθεση με σιδηρολοστό σε 20χρονο φοιτητή- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις