Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Bloomberg: Πιο κοντά στην επανάληψη του δράματος του 2015 η Ελλάδα

Bloomberg: Πιο κοντά στην επανάληψη του ...

Τι αναφέρει για το Eurogroup

Η Ελλάδα αναμένεται να χάσει ακόμη μια προθεσμία σήμερα, Δευτέρα, στο Eurogroup, για την αποδέσμευση χρημάτων, κάτι που την φέρνει πιο κοντά σε μια νέα κρίση και την επανάληψη του δράματος του 2015, εκτιμά το Bloomberg.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου, οι διαφορές των δύο πλευρών είναι μεγάλες σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις, καθώς και στον τομέα της ενέργειας, ενώ επιπλέον η ελληνική κυβέρνηση ανθίσταται σε επιπλέον περικοπές στις συντάξεις.


Το Bloomberg επισημαίνει ότι ενδεικτικό της απόστασης που έχουν οι δύο πλευρές στα εργασιακά, είναι ότι το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών έχει παραπέμψει το ζήτημα σε «πολιτική διαπραγμάτευση, καθώς αυτό δεν μπορεί να επιλυθεί τεχνοκρατικά». 

Πιθανή αποτυχία των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με το πρακτορείο, σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις πληρωμές του Ιουλίου. 

Το Bloomberg αναφέρει επιπλέον ότι έχει επιστρέψει η αβεβαιότητα στην οικονομία, επισημαίνοντας τη μη αναμενόμενο την άνοδο της ανεργίας το τελευταίο τρίμηνο του 2016.

 

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις